Ukoliko ste i dalje u potrazi za savršenim poklonom kojim ćete obradovati voljenu osobu za Dan zaljubljenih, Huawei je pripremio posebnu ponudu u čast praznika ljubavi. Kod operatera A1 u toku je specijalna akcija na sve pametne satove iz Huawei Watch GT 4 serije. Uz ovaj neverovatan popust koji traje do 12. marta možete obradovati svoju dragu osobu sofisticiranim i praktičnim znakom pažnje.

Pokažite koliko vam je stalo: praćenje zdravlja sa stilom

Zdravlje je uvek na prvom mestu, a pametan sat je idealan poklon uz koji ćete voljenoj osobi pokazati koliko vam znači. Huawei Watch GT 4 donosi niz naprednih funkcija za praćenje zdravlja i fizičke aktivnosti, koje korisnicima pomažu da pažljivo osluškuju svoje potrebe. Ovaj pametni sat dostupan je u dve veličine, prečnika 41 mm i 46 mm, kao i nekoliko varijanti elegantnog dizajna – i samim tim su savršeni odabir za parove koji žele da usklade svoje aksesoare.

Uz poslednju Huawei TruSeen™ 5.5+ tehnologiju, Huawei Watch GT 4 menja pravila kada je reč o algoritmu za praćenje rada srca, pružajući preciznost i stabilnost čak i tokom izuzetno dinamičnih aktivnosti ili prilikom promene u temperaturi okruženja. Ova karakteristika takođe obezbeđuje da praćenje aktivnosti rada srca bude sastavni deo mnogih drugih funkcija sata, kao što su kontrolisanje kvaliteta sna i nivoa stresa, kao i nove Stay Fit aplikacije za upravljanje dnevnim unosom kalorija.

Pored toga, uvek možete pratiti svoje zdravlje uporedo, sa partnerom, ako povežete svoje satove na Huawei Health aplikaciju. Ovo je odlična prilika da uživate u fizičkoj aktivnosti u paru, bilo da je reč o treningu u teretani, odlasku na hajking ili trčanju maratona. Huawei Watch GT 4 vam pruža mogućnost da održavate dobru formu, ostvarujete svoje fitness ciljeve i provedete kvalitetno vreme u paru.

Susret mode i tehnologije: izgledajte i osećajte se fantastično

Moderni pametni satovi više ne služe samo za praćenje zdravlja, pa upravo iz tog razloga Huawei uređaji svojim korisnicima donose stilske inovacije. Huawei Watch GT 4 prevazilazi čistu funkcionalnost – on je ujedno upečatljivi aksesoar uz koji ćete se istaći u svakoj prilici. Inspirisan je tradicionalnom izradom klasičnih ručnih časovnika i zbog jedinstvenog spoja premium materijala i unikatnog dizajna luksuznih satova.

Ako za Dan zaljubljenih tražite kvalitetan, a ujedno elegantan poklon uz koji ćete ostvariti svoje fitness ciljeve, bolje organizovati svoje vreme i adekvatnije saslušati potrebe svog tela, Huawei Watch GT 4 je savršeni izbor.