Foto: Amir Hamzagić
Poziv za preduzetnike povodom obeležavanja 8. marta

Beograd, mart, 2024 – Povodom obeležavanja ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena, 8. marta, kao proslavu rodne ravnopravnosti, UniCredit Bank Srbija će ispred centrale banke na Novom Beogradu, tokom 6. i 7. marta, organizovati Sajam ženskog preduzetništva. Tim povodom, Banka poziva sve zainteresovane dame da se prijave kako bi izlagale i prodavale svoje rukotvorine i proizvode.

Kao društveno odgovorna kompanija koja se može pohvaliti činjenicom da od ukupnog broja zaposlenih čak 68 odsto čine dame, a da njihov broj nikako ne manjka ni na menadžerskim pozicijama, UniCredit Bank Srbija je tokom cele godine posvećena ravnopravnosti i obezbeđivanju jednakih mogućnosti za sve. Stoga, 8. mart, u UniCreditu jedan je od dana kada se podsećamo šta znači rodna ravnopravnost i kako se ona u UniCreditu živi i osnažuje, ali i kako se širi u celoj zajednici. 

Ove godine, kroz organizovanje dvodnevnog Sajma ženskog preduzetništva, Banka teži da podrži i osnaži žene preduzetnice, bez obzira na to da li su klijentkinje Banke ili ne, pruživši im platformu da predstave svoje proizvode i usluge publici.
Ukupno 12 preduzetnica – šest prvog dana, a šest drugog dana trajanja sajma, dobiće besplatan štand
ispred centrale Banke, u ulici Jurija Gagarina 12, na kom će bez obzira na vrstu proizvodnje, moći da prodaje i izloži svoje proizvode.

Na taj način, Banka će osim izlaganja i prodaje, preduzetnicama omogućiti razmenu iskustava i povezivanje sa drugim preduzetnicama i dati priliku za promociju njihovog brenda.

Sve zainteresovane dame, preduzetnice, mogu se prijaviti tako što će do 4. marta, na mail adresu pr@unicreditgroup.rs poslati kratak opis svog preduzetničkog poduhvata sa objašnjenjima o svom dosadašnjem radu i proizvodima/uslugama koje nudi. Banka će kontaktirati one koje će dobiti priliku za učeše na sajmu.