Lagani ulazak u vikend treba započeti dobrim filmovima koji su nam da dohvat ruke, potrebn je da samo uzmemo daljinski u ruke i zabava počinje. Nakon vikenda sledi ponedeljak, koji mnogima nije omiljeni dan, jer označava novu radnu nedelju, zato je naš savet sada da sa dobrim filmskim naslovima, samo nastavite i u ponedeljak.

U subotu na kanalu  Film Box Extra od 21 čas možete pogledati film Dobra devojka sa Dženifer Aniston i Džejkom Gulenhalom u glavnim ulogama (naslovna fotografija). Život mlade udate žene pretvara se u pakao kada započne strastvenu i nezakonitu aferu sa neobičnim momkom iz diskonta, koji je umislio da je Holden Kolfild.

Lucy (Missi Pyle)

U ponedeljak na kanalu na kanalu Film Box Stars od 21 čas preporuka je jedna sjajna komedija Lepi, ružni ljudi, sa Misi Pule i Džekom Nosvortijem u glavnim ulogama. Lusi se borila protiv gojaznosti čitavog života, a sad želi da “ono malo preostalog vremena”, tačnije poslednji vikend, provede u društvu prijatelja s fakulteta.Po dolasku, Lusini prijatelji otkrivaju da ona ne umire stvarno. S druge strane, Lusi ubrzo shvata da su njeni prijatelji danas daleko od “lepih i savršenih” prijatelja kojih se seća, kao i da njena “poslednja želja” nije bila baš najbolja ideja. Grupa će se naći u četvorodnevnoj avanturi, lišena svih modernih pogodnosti i bez skrovišta. Krivudava uzbrdica iznedriće unutrašnje demone i strahove svih učesnika, a svaki od njih izvući će iz ove avanture neočekivanu pouku.

Uvek je dobro vratiti se sjajnim filmovima koje znaju da nas ugreju u ovim hladnim danima. U ponedeljak na kanalu  Film Box Premium od 22 časa mozete pogledati odličan film Džejn Ejr. Sićušna guvernanta koja smekšava srce svog strogog poslodavca ubrzo saznaje da on krije zastrašujuću.