Pronašli smo za vas usisivač koji morate da imate!

Kada je u pitanju održavanje doma, efikasnost je ključna, a mi vam predstavljamo rešenje koje ne samo da ubrzava proces čišćenja već i donosi sjajne prednosti. U duhu brzog tempa života, Gorenje Srbija donosi Black November akciju, koja traje do 30. novembra. Tokom ove akcije možete osigurati fantastičan usisivač, koji će značajno ubrzati sređivanje vašeg doma, ali i mnoge druge uređaje po izuzetno povoljnim cenama!
Otkrivamo vam koje su to sve prednosti ovog usisivača, koji će vam biti glavni saveznik prilikom sređivanja doma:
Univerzalna četka za sve podove!
Zaboravite na komplikacije s različitim četkama, jer Gorenje usisivač ima univerzalnu četku koja optimalno skuplja prašinu na svim vrstama podova. Sa specijalnom četkom za prašinu i mlaznicom za pukotine, čišćenje postaje zadovoljstvo, bez obzira na površinu.
Efikasno sakupljanje prašine!
Nema više zamornih zamena kesa! Posuda kapaciteta 3,3 l omogućava brzo pražnjenje, dok dva HEPA filtera čiste vazduh od više od 99% čestica prašine. Ovo je savršeno rešenje za sve koji brinu o kvalitetu vazduha u svom domu.
Pored toga, energetski efikasan motor sa 1800 V pruža dovoljno snage da optimizuje i pojednostavi svaki segment čišćenja vašeg doma i garantuje visoke performanse.
Usisajte sve u jednom potezu!
Ultra duga teleskopska usisna cev, zajedno sa kablom od čak šest metara, pobrinuće se za to da ne morate po nekoliko puta da menjate utikač, biće vam dovoljan samo jedan.
Lakoća pokreta bez obzira na površinu!
Mali prednji točak se okreće 360° , tako da ne morate da brinete kada pravite nagle promene pravca. Dodatna dva točka pozadi omogućavaju glatko kretanje na svakoj površini.
Takođe, ovaj Gorenje usisivač ima dva posebna otvora za parkiranje koji jednostavno i zgodno drže teleskopsku cev sa četkom, pa ćete moći da ga parkirate u stojećem ili horizontalnom položaju.


Black November akcija – više od popusta!
Ova izuzetna prilika za nabavku kućnih aparata tokom Black November akcije traje do 30. novembra. Sniženja su dostupna putem onlajn kupovine, kao i u svim Hisense Gorenje studijima koji se nalaze na 11 lokacija širom Srbije.
Produžena garancija!
Pored fantastičnih popusta, očekuje vas i produžena garancija. Ukoliko aparat poseduje dodatnu garanciju, to je dodatni razlog da ne propustite ovu Black November ponudu.


Budite prvi u redu ove predpraznične sezonske akcije popusta i spremite već sada svoje poklone, kako biste u miru uživali u sezoni nadolazećih praznika i sezoni kupovine poklona za svoje najmilije.