Često ni ne razmišljamo o tome koliko nam savremeni uređaji olakšavaju svakodnevni život, a još manje koliko to sve utiče na raspoloženje, zdravlje, štedi nam resurs koji ne možemo obnoviti – vreme i pri tome nam štedi i novac.

Napredak tehnologije, sve prisutnija veštačka inteligencija (AI), postiže i to da nam nekada zamorni poslovi koje smo često morali da obavljamo u svom domu, poput čišćenja, usisavanja, sada postanu neuporedivo lakši, prijatniji dok istovremeno postižemo bolje rezultate, imamo čistiji, udobniji i zdraviji životni prostor.

Ne samo da više nema potrebe za teškim, bučnim, nepraktičnim uređajima, kablova o koje se saplićemo, već sad u ponudi imamo i vrhunski proizvod koji pokreće i veštačka inteligencija (AI).

Samsung Electronics je prvi ponudio idealno rešenje “Bespoke JET AI” pametni usisivač koji svojim karakteristikama jednostavno oduševljava. Novi štapni usisivač nudi, prvo u svojoj seriji, inteligentno čišćenje koje pokreće veštačka inteligencija, moćne performanse. To je snažni, moderni higijenski, višenamenski uređaj koji omogućava jedno sasvim novo iskustvo čišćenja bez napora 

Kompanija Samsung Electronics je proizvela globalni hit uređaj “Samsung Bespoke JET AI” najsnažniji bežični štapni usisivač iz Samsung portfolia do sada, sa do 280 W usisne snage, poboljšanom All-in-One Clean Station i nenadmašnim veštačkom inteligencijom (AI) temeljenoj na funkcionalnosti.

“Bespoke JET AI” dizajniran je za svaki životni stil zahvaljujući svojoj usisnoj snazi ​​svetske klase i prvim uslugama čišćenja zasnovanim na veštačkoj inteligenciji. S prilagođenim JET AI, Samsung isporučuje bežični štapni usisivač sa ogromnom usisnom snagom, najdužim radnim vremenom do sada i praktičnim funkcijama upotrebljivosti i održavanja.

Šta je to što ovaj usisivač izdvaja, čini tako posebnim?

“Bespoke JET AI” ima snažni Hexajet Motor 2.0 s do 280 W usisne snage i maksimalnom snagom motora od 720 W, što ga čini najsnažnijim Samsung vakumskim motorom do sada. Ovaj ultra lagani motor, težak samo 150 g, takođe je najlakši do sada u okviru portfolija kompanije, kako bi omogućio udobniju upotrebu istovremeno pružajući 25% povećanja usisne snage i povećanu efikasnost čišćenja od 52% u poređenju sa prethodnim modelom.

Kako bi se korisnicima omogućilo duže čišćenje bez prestanka punjenja, Bespoke JET AI ima 100 minuta rada, što je najduže vreme rada jedne baterije bilo kog Samsung bežičnog štapnog usisavača. Njegova baterija od 4500 mAh ima 80% veći kapacitet od prethodnog modela i optimizirana je da zadrži 70% svojih performansi do 500 ciklusa punjenja.

Prilagođeni JET AI takođe korisnicima nudi raznovrstan izbor četki i dodataka za istinski prilagodljiva iskustva čišćenja. Aktivna dvostruka četka nudi efikasno čišćenje na svim vrstama podova i ugrađenu LED rasvetu za osvetljavanje prašine na tamnim mestima, dok tanka LED četka ima vrlo pokretljiv dizajn kao i LED rasvetu za efikasno čišćenje problematičnih područja. Za praktičnije skladištenje uređaja i njegovih četkica, držač za dodatnu opremu omogućuje korisnicima da odlože svoj uređaj gde god žele.

Sa svojim potpuno novim AI načinom rada koji koristi Samsung AI Optimum Tech, Bespoke JET AI efikasno usisava i čisti svaki prostor. Takođe, s obzirom da je reč o prvom štapnom usisivaču koji ima ugrađenu veštačku inteligenciju, AI način čišćenja Bespoke JET AI usisivača može odrediti vrstu poda kako bi pružio optimalno čišćenje i maksimalnu efiksnost baterije.

Sa AI načinom čišćenja, Bespoke JET AI će prvo detektovati opterećenje četke na koje je naišao putem kontrolera usisnog savijanja, kao i pritisak vazduha putem svojih senzora pritiska. Zatim će se ti podaci analizirati kako bi se klasifikovala vrsta poda na koju je postavljena, a dobijeni inteligentni algoritam automatski će se primeniti kako bi se prilagodila optimalna snaga usisavanja i brzina valjka za maksimalnu efikasnost.

Prilagođeni JET AI način čišćenja sposoban je da smanji potrošnju baterije do 14% i poveća manevrisanje do 6% kada se koristi sa aktivnom dvostrukom četkom. Kada se, pak,  koristi sa tankom LED četkom, potrošnja baterije može se smanjiti za do 21% sa fleksibilnošću povećanom do 8%.

Uz AI način čišćenja Bespoke JET AI usisivača, SmartThings i Smart Wi-Fi povezivost omogućuje korisnicima da prilagode svoj usisivač i njegove funkcije za optimalno čišćenje i na taj način pruže vrhunsku izvedbu usisavanja kroz funkciju pametne samodijagnostike za efikasna iskustva čišćenja. 

Nadograđena JET AI Auto Empty All-in-One pruža praktičniji i higijenski način pražnjenja rezervoara za prašinu usisivača, koristeći Air Pulse tehnologiju koja automatski prazni posudu za brže i efikasnije Clean Station iskustvo.

Kada se “kanta za smeće” prazni, Bespoke snažna tehnologija Air Spin Edge okreće Spinning Cyclone brzinom oštrice do 1000 obrtaja u minuti kako bi ispustio sav otpad, uključujući i preostale stvari koje se mogu zaglaviti u rešetki posude.

Poboljšan All-in-One Clean Station takođe ima ažurirano automatsko zatvaranje poklopca nakon svakog odlaganja, zajedno sa snažnijim performansama upravljanja prašinom putem 99,999% višeslojnog filtracijskog sistema usisivača za hvatanje fine prašine i poboljšano uklanjanje dlaka od 99% za čistije i higijensko pražnjenje kante za smeće.

Samsung nam je ovim uređajem rešio probleme sa kojima se suočavaju korisnici bežičnih štapnih usisivača širom sveta, u rasponu od prašine koja se emituje prilikom menjanja ili pražnjenja posudi za smeće, kratkog veka trajanja baterije i teškoća da se utvrdi je li prašina efikasno usisana. Zahvaljujući rasponu poboljšanih funkcionalnosti i specifikacija uređaja, korisnici sada mogu čistiti brže, pametnije, snažnije i duže uz održavanje jednostavne kontrole i uživanje u minimalnoj emisiji prašine.

Kako biste saznali više o tome kako Bespoke Jet™ AI pruža korisnicima pametno, snažno i temeljno iskustvo čišćenja zasnovano na produženom vremenu rada uređaja, lakim manevrisanjem i higijenskim iskustvima pražnjenja smeća , posetite Samsung.com

Stari usisivač iz tepiha i sa podova definitivno ne može izvući količinu štetnih čestica i prašine, kao što to može  Samsung Bespoke Jet AI usisivač, koji će postati vaš najbolji kućni prijatelj.