Radionica #mogusama i ove godine u organizaciji kompanije Craft

Drugu godinu zaredom Crafter, renomirani Do-It-Yourself brend, povodom obeležavanja Međunarodnog Dana žena, organizovaće radionicu pod nazivom #mogusama. Ovaj zabavno-edukativni događaj, u okviru kojeg će sve zainteresovane žene razviti nove veštine za samostalno obavljanje sitnih popravki ili dekorisanje doma, održaće se 10. marta s početkom u 17:00 časova, u radnji Crafter koja se nalazi u okviru TC Zmaj. 

Planirane su četiri radne tačke, a dame će biti podeljene u grupe od po 15 učesnica. Neke od tema koje će biti zastupljenje na radionicama jesu krečenje zidova, održavanje automobila, bušenje i šrafljenje, kao i zamena vodovodnih instalacija. 

Ponosni smo na organizaciju još jedne radionice povodom Dana žena, koja će omogućiti našim Crafterkama da steknu korisne veštine i samopouzdanje kada su u pitanju kućni radovi. Ova inicijativa pokazuje našu posvećenost podršci ženama i ponosni smo što možemo doprineti jačanju njihove uloge u svakodnevnom životu i razbijanju mitova o podeli poslova na „muške i ženske“. Radujemo se susretu sa svim učesnicama i verujemo da će ovo biti inspirativno iskustvo za sve”, izjavio je Nikola Bartulović, direktor kompanije Crafter.

Pored organizovanih radionica, tokom trajanja događaja biće otvorena i posebna kasa gde će Crafterke moći da kupe alate i opremu, kao i druge artikle neophodne za svakodnevne kućne radove.

Kraj radionice obeležiće zasluženi koktel, kao i dodela Crafter sertifikata. Svi zainteresovane dame  mogu se prijaviti slanjem mejla na webshop@crafter.rs i time obezbediti svoje mesto na radionici.