Foto: Nelt Grupa

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka

Nelt Grupa je u prethodnom periodu predstavila set organizacionih promena koje imaju za cilj osnaživanje organizacije i uspešno sprovođenje poslovne strategije „Accelerate 2025”. Goran Cerovina, dosadašnji izvršni direktor Nelt doo, nastavlja karijeru na poziciji izvršnog potpredsednika Nelt Grupe za Adria tržišta (Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Hrvatsku, Albaniju i Kosovo), dok će ga na čelu kompanije u BiH naslediti Suzana Sikimić

Goranov prepoznatljiv i inspirativan liderski stil, poznavanje tržišta, agilnost i posvećenost, bili su esencijalni za uspeh kompanije u Bosni i Hercegovini. On postaje član Izvršnog odbora Nelt Grupe, a njegov fokus će u narednom periodu biti nastavak strategije rasta, širenje dobrih praksi između tržišta Nelt Grupe u Adria regionu, kao i dalji razvoj organizacije.

„Sa mnogo entuzijazma preuzimam novu rolu. Naši direktori već rade izvanredan posao na svim tržištima u regionu, a moja pozicija je samo korak ka dodatnom ojačanju sinergije koju oduvek negujemo u Nelt Grupi“, poručio je Goran.

Suzana je tokom 15 godina u kompaniji obavljala različite role, sa rastućom odgovornosti u okviru sektora finansija. Ekspertiza, kolaboracija i poznavanje poslovanja i organizacije, kao i eksterna priznanja ističu je kao sjajnog lidera, sa svim preduslovima da nastavi dalji rast i uspeh BiH organizacije. 

„Goran je dao veliki doprinos u našoj kompaniji i ostavio značajno nasleđe. Osećam odgovornost i privilegiju da nastavim vođenje ove organizacije, sa izuzetnim ljudima i izvanrednim rezultatima.  Fokusirani na operativnu izvrsnost, ostajemo pouzdan partner našim principalima, kupcima i klijentima “, rekla je Suzana.

Nelt ističe da je ova promocija i jedan od primera strateškog odnosa prema rodnoj izbalansiranosti kompanije.