Smena sunčanih trenutaka i oblaka nas prati već nekoliko dana, a to podrazumeva i da hladnije večeri često provodimo kod kuće. Zbog toga, u nastavku, kao i svake nedelje, predlažemo filmove u kojima možete uživati krajem ove sedmice u toplini svog doma.

U petak uveče se udobno smestite i uživajte u drami „Klub 27“ ( naslovni foto) filmu u kom glavne uloge tumače Joe Anderson, David P. Emrich i Eve Hewson. Ovaj film predstavlja Eliota, preživelog člana rok benda Fin, koji, nakon samoubistva njegovog kolege iz benda i najboljeg prijatelja Toma, putuje od Los Anđelesa do svog rodnog grada u Misuriju, kako bi ispunio Tomovu poslednju želju. Film će se emitovati od 21.50h na kanalu FilmBox Extra.

Subotnje veče je rezervisano za vestern film „Pravda“ koji će se na kanalu FilmBox Premium prikazivati od 21.10h. Godina je 1868. i rat je završen pre tri godine. Korumpirani gradonačelnik i grupa kriminalaca pretvaraju stari napušteni rudnik u vojno utvrđenje, gde dočekuju građanski rat. Kad američki maršal Džejms Makord dođe u grad i sazna da mu je brat ubijen, potraga za ubicom odvešće ga u borbu u kojima će videti mnogo važnije ciljeve.

Spoj akcije i avanture možete pronaći u animiranom filmu „Porodica Adams“ koji će se emitovati u nedelju na istom kanalu – FilmBox Premium, ali od 22.20h. Ekscentrična i mračna porodica se seli u dosadno predgrađe, gde prijateljstvo Vensdej Adams sa ćerkom neprijateljski nastrojene voditeljke lokalne rijaliti emisije rasplamsava sukob između porodica. Glasove ovim likovima dali su Oscar Isaac, Charlize Theron i Chloë Grace Moretz.