Investigation Discovery, vodeća tv mreža istinitih kriminalističkih priča, najavljuje početak druge sezone uspešnog serijala „PLEJBOJ I UBISTVA“ za 10. maj u 21 sat sa nekadašnjom zečicom Holi Medison kao domaćinom.

“Imali smo priliku da ove godine zavirimo u neke fascinantne životne priče i obradimo toliko neverovatnih slučajeva koji istražuju opsesiju i ubistvo koje ostavljaju tragične posledice na mnogo ljudi. Volim ID-ov pristup u kojem je priča fokusirana na žrtve i detaljno prikazuje ove jezive događaje. Iako neki slučajevi ostaju nerešeni i danas, ovo su stvarni ljudi i želela sam da pomognem da se na ove priče stavi tačka”, izjavila je nekadašnja Plejboj zečica i glumica, Holi Medison.

U serijalu „Plejboj i ubistva“, Madison reprizira svoju ulogu naratora u prikazivanju ubistava i misterija unutar sveta popularnog muškog časopisa za odrasle, Playboy. Sedmodelna sezona počinje pričom o Sandi Bentli, koja je zajedno sa svojom identičnom bliznakinjom bila bivša devojka Hjua Hefnera i stekla slavu kao jedna od “Bentli Bliznakinja” – dok se njen slavoljubivi put nije zamaglio sumnjama u zločin. Ostali slučajevi uključuju: legendarnu priču o Doroti Straten, jednoj od prvih Plejboj zečica koja je bila predodređena za uspeh, ali čiji je život prekinuo ljubomorni bivši suprug; Lori Bambenek, zečici koja je pobegla iz zatvora u kojem je boravila zbog ubistva; Viktoriji Vetri, koja je nakon što je njenu prijateljicu Šeron Tejt ubila porodica Manson, krenula stramputicom. Tu je priča i o Poli Sladevski, ambicioznoj manekenki čiji se život preokrenuo u haotičnom i smrtonosnom smeru nakon pojavljivanja u Playboy video snimku, ali i o Meloni Holer, mladoj glumici i Playboy manekenki sa gotovo smrtonosnim iskustvom koje ju je gurnulo u potragu za pravdom kako bi razotkrila seksualno nasilnu kulturu među bogatima i moćnima.