Nezaboravna filmska avantura za celu porodicu u BIG Rakovica

U periodu od 14. juna do 14. jula, svakog  petka, subote i nedelje, sa početkom u 21h, na platou ispred BIG Rakovica šoping centra prikazivaće se uzbudljive filmske avanture. Letnje večeri u Beogradu postaju još zabavnije, jer BIG Rakovica organizuje bioskop na otvorenom svakog vikenda! Svi ljubitelji filma i dobrog druženja, pozvani su da se prepuste čarima filmskih projekcija pod zvezdama.

Repertoar za prvi vikend obećava sjajan provod! Petak, 14. jun, rezervisan je za mjuzikl „Boemska rapsodija”, a u subotu, 15. juna, gledajte kultnu akciju „Terminator 2 – Sudnji dan”. Prvi BIG filmski vikend će u nedelju, 16. juna, zaključiti krimi-komedija „Sneč”.

Ulaz je besplatan, a BIG Rakovica je pripremio 300 udobnih stolica, do kojih možete doći bez prethodne rezervacije. Nakon naporne nedelje ispunjene brojnim obavezama, vikend provedite sa porodicom ili prijateljima i opustite se uz legendarne filmove pod vedrim nebom.

Činjenica da ni sada nisu zaboravili na najmlađe, još jednom potvrđuje zašto je BIG Rakovica omiljena destinacija mnogih za uživanje sa celom porodicom. Svake subote, od 18.30h do 19.30h, pre filmske projekcije, mališani će uživati u raznovrsnim programima. BIG Rakovica je za njih ovim povodom pripremio:

  • 15. jun – Crtaonica (Facepating)
  • 22. jun – Mađioničar 
  • 29. jun – Predstava za decu
  • 6. jul – Kreativna radionica

Uz sve to, na licu mesta vas očekuje bogata ponuda hrane i pića iz izvrsnih restorana u kojima ste sigurno već uživali u BIG Rakovica šoping centru. Dok gledate film i uživate u dobrom društvu i opuštajućoj atmosferi, upotpunite ugođaj osvežavajućim sladoledima, primamljivim hot dogovima, ukusnim kobasicama i točenim pivom.

Dođite i budite deo atmosfere koja će vam doneti nezaboravne trenutke uz vrhunske filmove, ukusnu hranu i mnogo zabave za celu porodicu. Zaronite u svet filmske magije, okruženi prijateljima i osmesima najmlađih, dok stvarate uspomene koje će ostati urezane u sećanje.

Za informacije o repertoaru, pogledajte BIG FILMSKI VIKENDI