Foto: Ljubomir Ivanović

AK Kompresor je organizovala promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za motocikle i skutere na Dorćolu. Matine je organizovan uz DJ-a, sjajnu atmosferu i zanimljive nagrade za posetioce.

U saradnji sa kompanijom “Piaggio Group”, koja obuhvata brendove poput Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi i Moto Guzzi, AK Kompresor je od prošle godine zvanični zastupnik za Piaggio. Novi servis predstavlja važan korak u proširenju usluga kompanije, omogućavajući vlasnicima motocikala i skutera pouzdan i efikasan servis na koji mogu da računaju. 

“Ponosan sam što je AK Kompresor ovim proširenjem portfolija usluga nije više samo auto kuća, već je i moto kuća. Siguran sam da u svakom od nas postoji ljubav prema Vespi i da je razlika u tome da li smo je otkrili ili ne. Mi smo u AK Kompresor otkrili tu ljubav i na neki način smo kroz Vespu otvorili vrata u svet motocikala. Taj naš svet će se od danas zvati MOTORLAND I dobrodošli ste da ga posetite”, izjavio je Đorđije Jovićević, direktor AK Kompesor.

.