Beograd, 9. januar 2024. – U olimpijskoj godini EKO Serbia ljubiteljima sporta i putovanja pruža mogućnost da postanu deo tradicije najvažnije sportske manifestacije. Zahvaljujući nagradnoj igri koju je ova kompanija pripemila za svoje verne kupce, oni najsrećniji će  dobiti šansu da se pridružite malom broju ljudi koji će imati ekskluzivno pravo da prisustvuju paljenju olimpijskog plamena u Olimpiji, u Grčkoj. Takođe, neko će imati priliku da osvoji  fantastičan automobil Toyota Corolla Cross.

Olimpijske igre u Parizu u 2024. godini biće centralni globalni događaj. EKO Serbia je godinama ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije i biće uz srpske olimpijce i u Parizu, bodreći ih u njihovom pohodu na nove medalje i rekorde.

Uzbudljivo olimpijsko putovanje počinje uz nagradnu igru koja traje od 25. decembra do 06. februara, na svim EKO benzinskim stanicama. Tokom januara 2024. godine, svake srede (03.01, 10.01, 17.01, 24.01. i 31.01.) se izvlače dobitnici po jednog putovanja u Olimpiju i 10 dobitnika vaučera za kupovinu 100 litara goriva. Glavna nagrada automobil Toyota Corolla Cross biće izvučena 07. februara. Više informacija o nagradnoj igri mogu se pronaći na sajtu: www.ekoserbia.com ili pozivom besplatnog Call centra, na broj 0800 088 887.

Svi koji žele da učestvuju u nagradnoj igri potrebno je da sipaju 25 litara goriva i koriste Smile karticu ili Smile mobilnu aplikaciju, a za kupovinu 25 litara premium goriva svaka transakcija biće duplirana. Pored toga, uz kupovinu 2 kafe za poneti zajedno sa kupovinom 25 litara motornog benzina 95 EKOnomy ili dizel goriva Diesel EKOnomy,  šanse za osvajanje nagrada postaju duplo veće. A za kupovinu 2 kafe za poneti i 25 litara motornog benzina EKO Racing 100 ili Diesel Double Filtered, šansa se trostruko uvećava. 

U nagradnoj igri mogu da učestvuju članovi EKO Smile kluba, ali i oni koji to postanu tokom njenog trajanja. Postupak učlanjenja u Smile program je jednostavan,  potrebno je da se prijave na nekoj od 57 EKO benzinskih stanica ili preko mobilne aplikacije.

Poseta Olimpiji je poseban doživljaj jer je to mesto gde su održane prve Olimpijske igre i odakle se olimpijski duh prenosi do svih delova sveta. Zbog toga je za većinu sportista Olimpija sveto mesto.

Iskoristite ovu sjajnu priliku koja vam omogućava da postanete deo istorije svetskog sporta!

Vidimo se na EKO benzinskim stanicama!