Nakon završetka praznične euforije, svi se polako vraćamo svakodnevnim rutinama i obavezama, međutim to nikako ne znači da se i dalje ne može uživati. Ova nedelja je savršena prilika da produžimo toplinu prazničnog duha i nastavimo opuštanje u zajedničkim trenucima sa porodicom i prijateljima. Za sve ljubitelje kinematografije, donosimo predloge filmova koji će vam dodatno ulepšati januar i koji neće dozvoliti da praznična euforija ode tako brzo.

Četvrtak je dan za komediju, a baš ovakav film moći ćete da odgledate od 19.45h na kanalu FilmBox Extra. U pitanju je naslov „Deset stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida” ( naslovni foto), a govori o Ebigejl, samohranoj majci dvoje dece, koja zatrudni nakon jedne noći provedene sa Benom. Ovaj neobični par pokušaće da se izbori sa novonastalom situacijom, a vama prepuštamo da sami saznate kako će rešiti ovaj zaplet.

Čuvar zoološkog vrta”.

Preporuka je i da subotnje veče provedete uz smeh i zabavu, a u kombinaciji ih možete pronaći baš u filmu „Čuvar zoološkog vrta”. Grupa životinja iz zoo vrta odlučuje da prekrši kodeks ćutanja kako bi pomogla svom simpatičnom čuvaru da pronađe ljubav, a da pritom ne mora da napusti svoj posao kako bi pronašao nešto unosnije. Film će se emitovati od 22.55h na kanalu FilmBox Premium.

Poslednji predlog za ovu nedelju, ali svakako ne i najmanje važan jeste film „Srećni zmaj” čije je emitovanje zakazano za nedelju od 19.25h. Mladi kineski zmaj, pošto je bio nevaljao, kažnjen je i bogovi ga šalju na zemlju kao običnog smrtnika. On mora da prođe kroz čudnu zemlju pre nego što zle sile shvate ko je zapravo. Kad snage dobra i zla saznaju za njega, rade sve da ga nađu pošto jedino on može da pronađe magični mač pomoću kog se može vladati celim svemirom. Da li će zmaj pronaći mač pre nego što ode u pogrešne ruke? Uključite FilmBox Stars kanal i zaronite u svet fantazije.