BPlan

U korak sa decembarskim zahlađenjem, i ove nedelje vam predstavljamo izbor filmova koji će vaše večeri učiniti još toplijim i prijatnijim. Bez obzira na to za kojim žanrom tragate, na FilmBox kanalima zasigurno možete pronaći ono što tražite.

Da li ste i vi ljubitelj naučne fantastike? Ukoliko je odgovor potvrdan, ne smete propustiti film “Plan B” ( naslovni foto)! Emitovaće se u petak u 21h na kanalu FilmBox Extra, a preneće vam priču o Milen koja prepoznaje veliki potencijal Plana B i odlučuje da ga koristi kako bi uvek bila korak ispred zločina sa kojima se suočavaju ona i njen kolega Patrik. Opčinjena misijom pravde, ona daje sve od sebe da promeni svet nabolje, što je i sanjala od dana kada je postala policajka. Međutim, to što pravdu donosi drugima, ne oslobađa je osećanja krivice zbog onoga što je uradila Brunu.

Zaveži i pevaj

Kanal FilmBox Stars uvek nudi nešto drugačije, pa tako i ove subote možete pogledati film “Zaveži i pevaj” u kom se grupa muškaraca, koji su na fakultetu imali akapela grupu, okuplja nakon petnaest godina, kako bi nastupili na venčanju svog prijatelja, gde otkrivaju koliko su od fakultetskih dana napredovali, a u nekim slučajevima i nazadovali. Udobno se smestite u 21h.

Žarki plamen

Ako ste raspoloženi za film pun napetosti i adrenalina, odlično ostvarenje “Žarki plamen”, u kom su mlada žena i njen autistični brat zarobljeni u kući zajedno sa krvoločnim tigrom usred uragana, emitovaće se u nedelju od 19.35h na kanalu FilmBox Premium.