Bez obzira na to koje je godišnje doba u pitanju i koliko je stepeni napolju, sezona filmova je UVEK! FilmBox kanali zbog toga uvek nude najbolji izbor, a mi vam preporučujemo samo neke od njih koje možete pogledati tokom ove sedmice.

Petak je odličan dan za akciju koju možete pronaći od 19.35h na kanalu FilmBox Extra i to u filmu „Operacija Morski vuk“ (naslovna fotografija). U poslednjim danima Drugog svetskog rata, Nemačka, očajna za poslednjim šansom da porazi savezničke sile, okrenula se svom poslednjem preostalom oružju i vojnicima. Nemačka mornarica i poslednje preostale podmornice udružuju se u poslednjoj misiji: napadu na teritoriju SAD, u operaciji Morski Vuk. Kapetan Hans Kesler, iskusni podmornički komandant iz oba svetska rata, pozvan je da osigura uspeh ove misije.

„Žarki plamen“

U subotu će se na kanalu FilmBox Premium emitovati triler koji govori o mladoj ženi i njenom autističnom bratu koji su zarobljeni u kući zajedno sa krvoločnim tigrom usred uragana. Neizvesnost i adrenalin možete osetiti dok gledate ovo ostvarenje pod nazivom „Žarki plamen“. Udobno se smestite od 19.35h i spremite se na nezaboravno iskustvo koje će vas držati prikovanim za ekran sve do poslednjeg trenutka!

„Hoću-neću

Za ljubitelje opuštenije tematike, FilmBox Stars je pripremio film „Hoću-neću“ u kom glavnu ulogu tumači Richards Denise. Ovo je komedija koja predstavlja posao svadbene planerke, Loren Krendels, koja pravi čuda na venčanjima drugih ljudi. Nažalost, u svom privatnom životu ima velikih prepreka. Kako se primiče najiščekivanije venčanje godine, Loren shvata da njena karijera i ljubavni život samo što se nisu sudarili. Uživajte uz ovaj film u nedelju od 18.10h.