Foto: Samsung

  • Samsung i Galaxy tim u saradnji sa glumicom Emom Majers predstavljaju “Epic Worlds” snimljen telefonom Galaxy S23 Ultra
  • Zajednički video projekat demonstrira izuzetne sposobnosti kamere modela Galaxy S23 Ultra u svim uslovima

Samsung Electronics je predstavio završnu verziju jedinstvenog bioskopskog projekta „Epic Worlds“ snimljenog isključivo telefonom Galaxy S23 Ultra, koji obuhvata suštinu nekoliko različitih filmskih žanrova i redefiniše mogućnosti kreiranja sadržaja na mobilnom uređaju. Skoro u potpunosti finansiran prikupljanjem sredstava pre nego što su delovi montirani u celinu za predstavljanje, „Epic Worlds“ je potvrda moći otvorene saradnje.
U središtu ovog novog pristupa narativu je kratki film u kom igra Ema Majers (poznata po ulozi u Netflixovoj seriji „Sreda“- Wednesday) na putovanju kroz žanrove kao što su film noar, naučna fantastika, vestern, fantazija i akcioni triler. Majers je protagonistkinja, ali je glavni heroj Nightography funkcija modela Galaxy S23 Ultra. Zahvaljujući neprikosnovenoj sposobnosti snimanja scena pri slabom osvetljenju, Nightography nudi jasnoću i detalje pravog kinematografskog kvaliteta.
Pored toga, centralna priča je inspirisala dodatni sadržaj. Lokalni influenseri iz Galaxy tima širom sveta su u odgovor snimili sopstvene scene telefonom Galaxy S23 Ultra koje su uklopljene sa centralnim filmom i tako je nastao spektakl pod nazivom „Epic Worlds“.


„Srećna sam što me je Samsung pozvao da budem deo Galaxy tima. Korišćenje pametnog telefona da se napravi ovako izuzetan kratki film je bilo stvarno neverovatno i veoma sam zadovoljna rezultatima i celim procesom“, rekla je Majers. „Privlače me jedinstveni projekti, tako da mi je rad sa kompanijom Samsung omogućio da više iskoristim tu kreativnost i da podstaknem druge da urade to isto pravljenjem sopstvenih kratkih filmova. Jedva čekam da svi vide završnu kompilaciju „Epic Worlds“ jer je to saradnja na potpuno novom nivou.“


„Ovo je stvarno neverovatno“, rekao je Zi Ntuli, režiser glavnog kratkog filma u projektu „Epic Worlds“. „Potpuno sam oduševljen onim za šta je ovaj Galaxy uređaj sposoban. Posebno sam impresioniran performansama telefona pri slabom svetlu. Nightography je prosto savršena funkcija.“


Ovaj projekat predstavlja nastavak uspešnih prethodnih kampanja pod nazivom Snimljeno #withGalaxy, u kojima se Samsung udružio sa istaknutim režiserima da bi demonstrirao moć Galaxy uređaja u pravljenju sadržaja bioskopskog nivoa. „Epic Worlds“ se oslanja na to nasleđe uz hrabar stav da kreiranje odličnog sadržaja prevazilazi snagu i kvalitet slike i da takođe podrazumeva kreativnu zajednicu i duh saradnje, što Galaxy svakako podstiče.
„Epic Worlds“ predstavlja poziv kreatorima sadržaja da iskoriste moć Galaxy uređaja i svoje najmaštovitije ideje pretvore u stvarnost. Pravljenje sadržaja profesionalnog kalibra je uz Galaxy dostupno svima i na svakom mestu.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite http://news.samsung.com.