“Roki Balboa”

Kada tražimo visokokvalitetan film za gledanje, često lutamo kroz različite žanrove u potrazi za onim koji najbolje odgovara našem ukusu. Međutim, ako imamo nekoliko pouzdanih preporuka, izbor postaje jednostavniji. Zato vam ove nedelje predlažemo najzanimljivije filmove u kojima ćete sigurno uživati. Na vama je samo da pripremite grickalice.

Svi fanovi glumca po imenu Sylvester Stallone će jedva čekati ovaj dan! U pitanju je sreda i termin od 21.45h kada će se na FilmBox Premium kanalu prikazivati film “Roki Balboa”. Kada izgubi veoma popularan virtuelni bokserski meč od bivšeg šampiona Rokija Balboe, trenutni nosilac titule u teškoj kategoriji Mejson Dikson sa nacionalne televizije upućuje mu izazov na egzibicioni meč od deset rundi.

 “Odsjaji” 

Kriminalistička priča “Odsjaji” je odlično rešenje ukoliko četvrtak uveče želite da provedete kod kuće. Na FilmBox Stars kanalu će se emitovati film u kom agenta Evropola, Toma Brindla, pozivaju u Barselonu da pronađe serijskog ubicu poznatog kao “Pigmalion”, gde on dolazi do izuzetnog otkrića. DNK pronađen blizu tela na poslednjem mestu zločina, poklapa se sa DNK mladog, nepredvidivog vojnika, Marka Solera, ali istraga pokazuje da je ubica možda Markov otuđeni brat blizanac. Agent Brindl koristi Marka da napravi psihološki profil njegovog brata. Ali, što se više primiče ubici, primiče se i ubica njemu. Lovac postaje plen, a Pigmalion takođe otkriva da ima brata blizanca, pa počinje da uhodi tim istražitelja. Jedini način da konačno uhvati ubicu je da sve stavi na kocku, uključujući i one koje voli. Početak filma zakazan je za 21.45h.

Svakog dana

U subotu od 21h, kada će se spojiti akcija i avantura, na FilmBox Extra kanalu će se emitovati film “Svakog dana” u kom se stidljiva tinejdžerka zaljubljuje u duha koji se svakog jutra budi u telu druge osobe. Glavne uloge tumače Angourie Rice, Justice Smith i Debby Ryan.