Da li ste ikada bili potpuno uronjeni u gledanje filma do te mere da ste zaboravili na dah?

Da li je neki film na vas ostavio tako dubok utisak da ste ga neprekidno razmatrali danima i preporučivali svima? Ako jeste, onda znate o čemu pričamo, ali ako još uvek tražite savršeno filmsko remek-delo koje će vas ostaviti bez reči, na pravom ste mestu… Predstavljamo vam naše filmske preporuke za ovu nedelju.

Ljubitelji akcije, za vas smo spremili fenomenalno filmsko ostvarenje pod nazivom „Visina“( naslovni foto). U ovom filmu agentu FBI ponuđeni su milioni da pomogne lopovu da pobegne iz otetog aviona. Ishod ćete moći da ispratite u sredu od 19.35h na kanalu FilmBox Extra. Glavne uloge tumače Dolph Lundgren, Denise Richards i Jonathan Lipnicki.

Prvi ulov“ 

Ukoliko volite kako Bruce Willis prikazuje svoj glumački talenat, onda je film „Prvi ulov“ idealan za petak uveče. Vilis igra policijskog inspektora koji pokušava da reši zločin, dok je vremena sve manje. Kad muškarac sa sinom, tokom lovačkog izleta, posvedoči pucnjavi ispred banke, pljačkaš uzima dečaka za taoca, kako bi povratio ključ od ormarića u kom se nalazi plen. Emitovanje je zakazano za 20h na kanalu FilmBox Premium, a glumci koji će se takođe pojaviti su Hayden Christensen, Tyler Jon Olson, Magi Avila, William De Meo, Shea Buckner, Chelsea Mee…

Na pogrešnom putu“ 

Kriminalistički film „Na pogrešnom putu“ emitovaće se u subotu na kanalu FilmBox Stars, a u njemu ćete takođe sresti dobro poznate glumce. To su John Travolta, Michael Pitt i Dan Stevens. Ovo je ostvarenje koje prikazuje četvoricu mladića koji se upuštaju u rizičnu investiciju koja ih vodi u sukob sa mafijom. Udobno se smestite u 22.35h.