Proleće je definitivno stiglo i koliko god želeli da večeri provodimo napolju, FilmBox kanali nude sadržaj kom definitivno nećemo moći da odolimo, zbog čega je gotovo izvesno da ćemo ostati kod kuće.

Predstavljamo samo neke od filmova koje možete pogledati ove sedmice. Spremite se za nezaboravno filmsko putovanje uz FilmBox kanale!

Kada Gabrijel, čovek koji naizgled ima sve: uspešnu profesionalnu karijeru arhitekte, prelepu suprugu Eni i mladu ćerku Elizabet, shvati da nije srećan, odlučuje da napiše predstavu o jadu koji živi svakog dana. On napušta posao, uzima agresivnog agenta da ga predstavlja i počinje da piše. Ubrzo dolazi do razvoda, ali predstava postiže veliki uspeh. Iako mu je život sada drugačiji nego što je bio, Gabrijel je srećniji. Dramu sa nazivom „Višestruki sarkazmi” (naslovni foto) možete pogledati već u petak od 22.15h na kanalu FilmBox Stars.

Cigarete na komad

Komedija, drama i akcija naći će se zajedno u ostvarenju pod nazivom „Cigarete na komad“ u kom glavne uloge tumače Peter Facinelli, Jaimie Alexander i Michael Madsen. U ovom filmu, Bobi, njujorški džeparoš, koji se svuda predstavlja kao broker, izaziva sudbinu kada krade značku njujorškog detektiva, na nezadovoljstvo svog izuzetno manipulativnog dilera ukradenim stvarima. Igrajući ovu opasnu igru mačke i miša, Bobi nailazi na još veći izazov: vezu za jednu noć sa devojkom po imenu Lusi. Tri meseca nakon strastvene zajedničke noći, Lusi mu saopštava da je trudna. Iznenada, dva potpuno različita sveta se sudaraju, što Bobiju nalaže da preispita dotadašnji život. U gradu za koji je nekad bio nevidljiv, Bobi je sada prilično poznat i tražen. Emitovanje je „zakazano“ za subotu u 20h na kanalu FilmBox Premium.

Džak brašna

Sutradan, u nedelju, FilmBox Extra nudi raznolik sadržaj, a vama predlažemo da se prepustite filmu „Džak brašna“ koji će se emitovati od 21h. Osmogodišnja Sara živi u katoličkom samostanu. Jednog dana, njen biološki otac, kojeg nikada nije upoznala, dolazi da je odvede na vikend u Pariz. Sara se budi u Maroku, u malom gradu usred Atlaskih planina. Ubrzo, njen otac bez reči odlazi, a nju prepušta obrazovnom sistemu čiji su vrhunac za devojčice časovi pletenja. Devet godina kasnije, Sara ima 17 godina, otac joj odavno ne šalje novac i ona je primorana da ga zaradi, sve vreme pokušavajući da se vrati Belgiji, školi, knjigama i životu koji je za nju sloboda.