Nova opcija plaćanja za porudžbine sa Ananas.rs

Kako bi svojim korisnicima omogućio još bolje korisničko iskustvo, Ananas.rs je uveo novi metod plaćanja – putem IPS QR koda za desktop verziju platforme. To znači da će potrošači imati priliku da svoju porudžbinu plate skeniranjem QR koda uz pomoć mobilne aplikacije svoje banke. Osnovni benefiti ove vrste plaćanja su brzina, bezbednost i dostupnost, a samo plaćanje se vezuje za vaš postojeći tekući račun. 

Dovoljno je da otvorite aplikaciju svoje banke, izaberete IPS skeniraj metod plaćanja, skenirate QR kod koji će vam se pokazati na ananas.rs platformi i u samo nekoliko sekundi, vaša transakcija će biti obavljena.

Pored različitih vrsta plaćanja, za svoje porudžbine preko ananas.rs možete takođe izabrati i neki od različitih načina dostave. Pored klasične dostave na kućnu adresu, poznate su još i Ananas lokacije u vašem komšiluku poput kafića, menjačnica, frizerskih salona, kao i upečatljivi Ananas paketomati u okviru NIS benzinskih stanica. 

Osim najnovijeg plaćanja IPS QR kodom, svoj paket možete platiti karticom ili gotovinom, a svi Banka Intesa korisnici svoje porudžbine mogu platiti i na rate, bilo da su fizička ili pravna lica. Potrebno je da porudžbina bude u minimalnom iznosu od 12 000 dinara, dok je maksimalan broj mesečnih rata 6.

Uvođenjem inovativnih načina plaćanja i dostave, ananas.rs kao ekosistem u kojem je kupac kralj, ima za cilj da iskustvo online kupovine učini još boljim, udobnijim, bržim i efikasnijim.

Posetite ananas.rs platformu i istražite atraktivnu ponudu i neverovatne popuste.