“Srednja karta”

U poslednjim danima decembra pružamo vam jedinstvenu priliku da svoje veče učinite magičnim uz našu selekciju filmova. Ova poslednja nedelja godine nosi sa sobom toplinu porodičnih okupljanja, sjaj novogodišnjih lampica i uzbuđenje koje donose praznični trenuci. Začinite svoje veče avanturama sa malih ekrana i prepustite se čaroliji filmova koji će vas nositi kroz svet čuda.

Fenomenalnu akciju možete pogledati već u četvrtak na kanalu FilmBox Premium. Radi se o filmu “Srednja karta” koji opisuje kockara koji je uvučen u život ispunjen novcem i šansom da brzo zaradi, ali ubrzo shvata da je njegov uspeh nameštaljka koja bi mogla da ga košta života. Film će početi sa emitovanjem u 23.20h.

Ekspres

Petak rezervišite za film „Ekspres“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 21.45h. Serija prati kriminalističku psihološkinju Barbaru i njenu porodicu nakon što postaju žrtve jednog od najnovijih, viralnih oblika zločina: ekspres otmica.

Hoću-neću“ 

Godinu možete ispratiti uz smeh i to uz film „Hoću-neću“ koji prati posao svadbene planerke, Loren Krendels, koja pravi čuda na venčanjima drugih ljudi. Nažalost, u svom privatnom životu ima velikih prepreka. Kako se primiče najiščekivanije venčanje godine, Loren shvata da njena karijera i ljubavni život samo što se nisu sudarili. Uživajte u ovom ostvarenju  nedelju na FilmBox Stars kanalu od 15.10h.

Uživajte u praznicima!