Svaku dinamičnu nedelju uvek bi trebalo završiti aktivnostima u kojima uživate, a relaksacija u udobnosti vlastitog doma je zasigurno jedna od njih. Od petka do nedelje se prepustite magiji svog kauča i uživajte u filmovima koje vam preporučujemo ovog vikenda. Jedno je sigurno – ove filmove ćete poželeti da odgledate ponovo.

Ako uživate u pričama koje kombinuju muziku, dramu i biografske elemente, onda će film „Roketman“ biti pravi izbor za vas. Ovaj film predstavlja muzičku fantaziju o fantastičnoj ljudskoj priči o probojnim godinama Eltona Johna, a glavne uloge tumače Taron Egerton, Jamie Bell i Richard Madden. FilmBox Premium je kanal koji treba da uključite u petak u 20h.

Fenomenalan dokumentarni film „Pravi osmeh“ će se emitovati u subotu od 19.35h na kanalu FilmBox Stars. Ovo je priča o putovanju kroz prazan pogled autističnog i slepog dečaka koji u tandemu s bratom prelazi hiljadu i trista kilometara. Ovaj dokumentarac vas vodi kroz Seržov nedodirljivi svet, pa sve do pustinje, njihovog konačnog odredišta.

I poslednji dan ove sedmice rezervisan je za fenomenalnu priču koja će vas oduševiti. U pitanju je film „Kišni čovek“(naslovni foto)  u kom Čarli Babit, sebični japi, ostaje zakinut za nasledstvo kada njegov otac ostavi ogromno bogatstvo njegovom bratu Rejmondu, čoveku s posebnim potrebama, dok Čarliju ostaje samo sitniš. U 22.55h uključite kanal FilmBox Premium i uživajte u odličnim kadrovima u kojima će svoj talenat pokazati Dustin Hoffman i Tom Cruise.