Jedinstvena kombinacija motivacije, edukacije i humanosti u MTS dvorani 16. marta

Jedinstvena humanitarna stand-up motivaciona tribina pod nazivom “TransformaciJA” koju organizuje Ana Dornik održaće se 16. marta u MTS Dvorani. Spektakularni događaj okupiće preko 1.300 posetilaca, među kojima će veliki broj činiti ne samo herioine koje su prošle kroz borbu sa karcinomom dojke, ili je još uvek vode, već i zdrave žene, kao i muškarci.
U stand-up formi, kroz hologramski prikaz, biće predstavljena lična životna borba Ane Dornik, njena hrabrost i velika želja za životom sa kojom se susrela u trenutku kada joj je pre dve godine dijagnostikovan invazivni, agresivni karcinom dojke. Pored Ane, publika će imati priliku da čuje i druge istaknute govornike i motivatore, uključujući Tatjanu Vojtehovski, Žarka Ilića, Stefana Radovića, Ivanu Branković, Ivana Mileusnića, i Aleksu Broćića, koji će svojim iskustvima, znanjima i veštinama obogatiti veče.


„Probudimo se! Samo ćemo tada živeti u skladu sa sopstvenim vrednostima, koje će nas dovesti do svakog ishoda koji postavimo pred sobom. Transformacija naših obrazaca razmišljanja, ponašanja, razumevanja sebe i drugih, je moćan proces koji nam pomaže da svaku okolnost koja nam je kroz život data, okrenemo u svoju korist“, kaže Ana u najavi ovog događaja.


Ana je živi testament snage i trijumfa nad rakom dojke, koja ne samo da deli svoju priču kroz afirmativan pristup životu, već inspiriše njome. Pridružite se Aninom putovanju, sa sjajnim životnim edukatorima i dozvolite transformaciju vaše perspektive na događaju koji je jedinstven u regionu.
Događaj je humanitarnog karaktera sa ciljem da se deo novčanih sredstava od prodaje karata usmeri u opremanje Odseka za onkologiju sa hemioterapijom Opšte bolnice “Studenica” Kraljevo.
Ana Dornik je NLP master, humanista, motivator, filantrop, i jedan od osnivača udruženja “Žena uz ženu”. Kroz svoju knjigu “Ti si ta” i javne nastupe, Ana kontinuirano pruža podršku i inspiraciju osobama koje se bore sa karcinomom dojke, kao i zdravim pojedincima koji žele da doprinesu prevenciji i borbi protiv ove bolesti.