Pametni satovi su postali deo svakodnevnog života, nudeći jedinstvene funkcije koje olakšavaju pristup neophodnim podacima i udobnost korišćenja u različitim situacijama sa kojima se susrećemo. Kod ovakvih uređaja, često je veći fokus na funkcionalnosti nego na estetici, što ih čini sličnim klasičnim sportskim satovima – udobni su i lagani, ali se ne ističu dizajnom. Očekivanja korisnika su da njihov pametni sat upotpuni odevnu kombinaciju i bude adekvatan odabir tokom različitih prilika. Kompanija Huawei je poznata po tome što osluškuje želje korisnika, i u skladu sa njima donosi idealna rešenja. Huawei Watch Ultimate pruža brojne pametne funkcije koje odgovaraju svakodnevnoj upotrebi, kao i svestrani izgled koji se uklapa u svaki plan.

Premium materijali za izdržljivost i eleganciju

Huawei Watch Ultimate izrađen je od premijum tečnog metaa na bazi cirkonijuma, koji je tradicionalno rezervisan samo za visokokvalitetne, luksuzne klasične satove. Zbog inspirativnog oblika i dizajna, za razliku od sportskih pametnih satova pravougaonog oblika, možete ga nositi u bilo kojoj prilici, kako na poslu uz ležernu odeću, tako i na večernjoj gala manifestaciji. Ono što ga ističe je što može izdržati užurbanost istraživanja prirode, zahvaljujući materijalu koji je 4,5 puta jači i 2,5 puta tvrđi od tipičnog pametnog sata. Bez obzira da li trčite kroz šumu, planinarite po neravnom terenu, padnete sa visine, ili ga čak udarite teškim predmetom, Huawei Watch Ultimate je spreman za svaki izazov.

Ultimativni pametni sat za ultimativne izazove

Istraživanje prirode može biti odlična forma vežbanja, ali i pravi izazov za pametni sat koji se koristi svakodnevno. Uz Huawei Watch Ultimate, korisnici mogu slobodno i sigurno posetiti različite predele. Ovaj sofisticirani gedžet redefiniše performanse izdržljivosti pametnih satova pružajući korisnicima pravu vodootpornost do čak 100 metara, omogućavajući im da pomeraju svoje granice. Pomoću potpuno novog Expedition režima, lako možete kontrolisati informacije poput vremena, baterije, ruta koje ste prešli, udaljenosti od tačke do tačke i još mnogo toga.

Bez obzira da li planirate da ponesete ovaj pametni sat na dug put u prirodu ili ga koristite svakodnevno, oba scenarija zahtevaju dugotrajnu bateriju kako bi korisnicima pružili mir i praktičnost. Zbog toga možete reći zbogom punjenju sata svake večeri, sa baterijom koja može trajati do 2 nedelje prilikom normalnih uslova korišćenja.

Pametne funkcije dizajnirane kako za gradsku, tako i za upotrebu u ekstremnim uslovima

Kao predmet koji svakodnevno nosite, pametni sat idealno bi trebao biti dovoljno svestran da pomogne u snalaženju u različitim situacijama. Huawei Watch Ultimate pruža dve različite opcije, koje se savršeno uklapaju u bilo koju dnevnu situaciju – Voyage Blue dizajniran da odrazi snagu divljeg mora i Expedition Black namenjen hrabrim dušama koje vole divlju prirodu i napuštanje svoje zone komfora. Samim tim, ova linija je idealni modni izraz za ljubitelje vodenih sportova kao i formalnih aktivnosti.

Ali Huawei Watch Ultimate nije samo modni dodatak, već donosi pametne sportske i zdravstvene funkcije koje mogu povećati praktičnost i efikasnost svakodnevnog života. Glavne funkcije uključuju dvostruki prikaz vremenskih zona na licu sata, prilagođena lica sata, primanje dolaznih poziva i obaveštenja, 100+ režima vežbanja, i praćenje zdravlja. Savršenu kombinaciju čini sa flagship uređajem Huawei P60 Pro, a maksimalnu funkcionalnost praćenja zdravstvenih parametara možete postići praćenjem vašeg stanja kroz Huawei Health App. Sinhronizovana sa satom i pametnim telefonom, donosi vam svakodnednevni uvid u bitne informacije.

I na kraju, kako bi korisnost bila na apsolutnom vrhuncu, Huawei Watch Ultimate takođe podržava i Android i iOS softverske sisteme. Dakle, bez obzira na to koje uređaje svakodnevno koristite, zahvaljujući širokoj kompatibilnosti, ovaj sat je jedini uređaj koji vam može biti potreban na ruci – bilo kad, bilo gde, za bilo koju priliku.