Koncert čuvenog bugarskog performera, koreografa i kantautora u Beogradu

Foto: Privatna arhiva

U petak, 12. aprila u 21h u beogradskom klubu Karmakoma, čuveni bugarski performer, koreograf i kantautor Ivo Dimčev održaće koncert čiji je koorganizator Stanica Servis za savremeni ples. 

Ivo Dimčev je međunarodno priznati umetnik, koji svojim prepoznatljivim androginim i stalno promenljivim imidžom i ciničnim interpretacijama fenomena koji obeležavaju društvo spektakla, privlači pažnju mnogih pozorišnih i plesnih institucija i njihove publike. Svojim višestrukim talentima za performans, muziku, kostim i slikarstvo on stvara persone koje su u neprekidnoj komunikaciji sa publikom, čineći ga izuzetno privlačnim, ali i začudnim performerom. Zvezda je najvećih plesnih i festivala performansa, od Njujorka i San Franciska do Beča, Berlina, Stokholma, Beograda. 

Nastupao je već dva puta na festivalima koje je organizovala Stanica – Kondenzu (2008) i festivalu Rečotrrrrč (2015), a ovoga puta predstaviće se koncertom i numerama koje sam piše, komponuje i aranžira, uz spektakularne scenske kostime, masku i vizuelne transformacije.

Posebno je zanimljiva činjenica da će nastupiti u jednom od najpopularnijih  noćnih klubova u Beogradu, sa specifičnom mešavinom klupske i pozorišne publike.

Karte za ovaj koncert prodaju se na platformi www.eventbride.com