Iako se petak, subota i nedelja smatraju omiljenim danima, često ih koristimo za završavanje obaveza koje nismo stigli da obavimo tokom radne nedelje. Ipak, čak i usred najzahtevnijih poslova, važno je pronaći vreme za kvalitetan odmor. Jedan od najefikasnijih načina za opuštanje jeste uživanje u najzanimljivijim filmovima koje nude FilmBox kanali. U nastavku vam predlažemo neke od najzanimljivijih.

Konačno je vikend i svi kreću na plažu. Dvoje penzionera sa sporim vozilom i kamp kućicom ukrštaju puteve sa dve zaljubljene bitange, koje žive u kućici na pesku. Dvoje varalica igraju golf u blizini mesta gde je u toku sahrana, prodavac kišobrana nalazi se sa ljubavnicom u hotelu, a život dva nezadovoljna para potpuno će se preokrenuti zbog jednog izgubljenog zmaja. Mnogo bizarnih i smešnih susreta desiće se u ovoj priči, a ovu francusku komediju pod nazivom Odmor na moru” (naslovni foto) možete ispratiti u petak od 21h na kanalu FilmBox Stars.

Plen

Subotnje veče posvetite odličnoj akciji pod imenom „Plen“ u kojoj tokom zastrašujućeg uragana na Floridi, Hejli i njen otac se bore da prežive. Ipak, ispostaviće se da najveća pretnja nije voda, već nešto sasvim drugo. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Extra.

Međugalaktičke avanture Maksa Klauda

Sve ljubitelje naučne fantastike definitivno će obradovati sledeći naslov: „Međugalaktičke avanture Maksa Klauda“, film koji će se emitovati na kanalu FilmBox Premium u nedelju od 21h. Ovaj film govori o svemirskoj krstarici koja pada na ljubičastu planetu Hinus, intergalaktički zatvor u kom borave najopasniji i najveći zločinci u galaksiji.