Miris poseduje moć da promeni naše raspoloženje i može u velikoj meri doprineti da se osećamo bolje i vedrije. U cilju podizanja našeg raspoloženja, Lenor je patentirao novu Fragrance Therapy kolekciju koja donosi erupciju mirisa koje poznajemo i volimo. Nova senzacionalna kolekcija Lenorovih pojačanih parfema oplemeniće vašu garderobu plejadom različitih mirisnih nota koje ostavljaju besprekoran trag čistoće i svežine.

Ova kolekcija nudi “svežinu blagostanja”, osmišljenu sa idejom da inspiriše određeno rasploženje ili osećanje koje želimo da doživimo prilikom svakog pranja kroz Lenorove očaravajuće mirise, pomoću pažljivo kreiranih parfema sa primesom eteričnih ulja koja bude i stimulišu čula. Mirisi se oslobađaju tokom čitavog dana kako bi se postigao jači intenzitet poznatih i omiljenih mirisnih nota. Nova tehnologija donosi mirisne kapsule koje se postepeno razlažu umesto da odjednom oslobode miris, čime se obezbeđuje kontinuirana, dugotrajna svežina.

Lenorova formula koja obezbeđuje mekoću veša na biljnoj bazi* sačinjena je od kombinacije brižljivo i odgovorno odabranih prirodnih ulja. Nova formula unapređena je sa ciljem da pruži viši intenzitet mirisnih nota uz manje hemije. Inovativna tehnologija svežine sadrži samo neophodne sastojke i usavršena je tako da oplemeni vaš veš svežinom, kako bi vaša odeća i posteljina mirisali sveže čak i nakon brzog pranja u hladnoj vodi.

*85% sastojaka koji doprinose mekoći veša opranog Lenorom su na biljnoj bazi i predstavljaju mali deo formule.

O kompaniji Procter & Gamble 

P&G opslužuje potrošače širom sveta uz snažan portfolio sa pouzdanim, kvalitetnim, vodećim brendovima kao što su Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head&Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers® , Pantene®, Tide® i dr. P&G zajednica u svoju poslovnu operativnost uključuje približno 70 zemalja širom sveta. Posetite http://vvv.pg.com za najnovije vesti i informacije o P&G-u i njegovim brendovima.