Foto: Neoplanta

Kompanija Neoplanta je i ove godine, sada već tradicionalno, obradovala sve mame koje su se porodile na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Betanija 1. februara, na rođendan Grada Novog Sada.

U saradnji sa Fabrikom dečje hrane, pripremljeni su vredni poklon paketi za mame i bebe, kao znak da novosadska kompanija brine o svom podmlatku i da roditelji i deca u Neoplanti imaju iskrenog prijatelja, čija je misija da sve što radi – radi kao za svoju decu i sve buduće naraštaje. 

Na dan Grada Novog Sada rođeno je 16 beba, a poklone su dobile sve mame, bez obzira na njihovo prebivalište.

„Neoplanta je oduvek težila izgradnji podržavajuće zajednice, naročito u trenucima kada se porodice proširuju i slave radost novog života. Verujemo da su upravo podrška i pažnja tokom ovih posebnih trenutaka, kada novi član porodice ulazi u vaš život, od neprocenjivog značaja i zato ovaj gest nije samo deo naše društveno-odgovorne politike, već odražava i duboku vezanost kompanije Neoplanta za lokalnu zajednicu i njen razvoj. Ponosni smo što naša akcija polako prelazi u tradiciju jer nam je važno da ostanemo predani misiji podrške porodicama i u godinama koje dolaze“, rekao je direktor kompanije Neoplanta, Aco Tomašević.

Novi Sad slavi svoj 276. rođendan, u znak sećanja na 1. februar 1748. godine, kada je od carice Marije Terezije dobio status Slobodnog kraljevskog grada.