Foto: Goran Srdanov

Pogledajte nove trendove koji nas očekuju ove sezone

Ove sezone, inspiracija se pronalazi u spoju visoke mode sa uličnim izražavanjem: pored bajkovitih salonki i luskuznih loaferica, Deichmann je u kampanji High fashion welcomes Street fashion predstavio i kolekciju patika koje mogu svakim korakom ispratiti vaš stil života!

Na tradicionalnom brunch-u, poznati brend Deichmann je na modnoj reviji otkrio svoju novu proleće/leto kolekciju koja pored klasičnog retro stila unosi i svežinu elegancije. Sada su u prvom planu sofisticirane salonke, baletanke i mokasine sa suptilnim kaiščićima, a prirodne nijanse poput bež, zajedno sa klasičnim crno-belim kombinacijama, donose notu elegancije u naše odevne kombinacije za sledeću sezonu!

Za one koji obožavaju retro estetiku, Deichmann je takođe predstavio svoju inspirativnu retro kolekciju koja nas vodi na putovanje kroz vreme.  Kombinujući klasične elemente sa modernim izrazom, ova kolekcija obećava da će dodati retro eleganciju svakom izgledu.

Pod nazivom “High fashion welcomes Street fashion“, Deichmann kolekcija naglašava da visoka moda može harmonično koegzistirati sa svakodnevnim uličnim stilom, obećavajući nam svežinu i inspiraciju u svakom koraku.

Ali, proleće donosi i malo šljokica! Za one koji traže malo dodatnog glamura, tu je kolekcija koja sija. Bez obzira da li se radi o šljokicama na potpeticama, detaljima na baletankama ili svetlucavim platformama, ova kolekcija je stvorena da izrazi vašu unutrašnju zvezdu. Dodajte malo blještavila u svoj svakodnevni izgled i učinite svaki korak glamuroznim.

Posesite najbližu Deichmann prodavnicu i zaplovite u svet stila i inspiracije ovog proleća!

Deichmann. Jer volimo cipele.