Deluje kao da će ova sedmica biti prava poslastica za ljubitelje kinematografije! Zahvaljujući fenomenalnim naslovima na FilmBox kanalima, neće nedostajati uzbuđenja i avantura. Ako volite kvalitetan sadržaj, ovo je definitivno nedelja za vas. Ne zaboravite da se udobno smestite i uživate do maksimuma!

Već u sredu mnogo smeha očekuje vas na kanalu FilmBox Extra i to u okviru filma “Na tajnom zadatku: Povratak na koledž”  (naslovni foto) koji će sa emitovanjem početi od 21h. Nakon što drugi put završavaju srednju školu, velike promene očekuju službenike Šmita i Jenka jer se sada moraju infiltrirati na lokalni fakultet. Uživajte u njihovim dogodovštinama.

Između svetova

Za ljubitelje akcije i mistike, FilmBox Premium kanal će ponuditi film koji predstavlja priču koja prati Džoa, nesrećnog kamiondžiju, kojeg proganjaju sećanja na lica pokojne supruge i njihovog deteta. Upoznaje Džuli, duhovno nadarenu ženu, koja traži pomoć od Džoa kako bi pronašla izgubljenu dušu svoje ćerke Bili, koja leži u komi, ali duh Džoove pokojne žene Meri je jači i zaposeda telo devojke odlučujući da stavi tačku na nesvršena posla sa živima. Ovaj film pod nazivom “Između svetova” emitovaće se u petak od 23.05h, a glavne likove tumače Nicolas Cage, Franka Potente i Penelope Mitchell.

Deset ljubavnih pravila

Kraj nedelje će takođe obeležiti komedija “Deset ljubavnih pravila” u kom tata ženskaroš uči trapavog sina čarima zavođenja: deset dokazanih pravila na koja će pasti svaka žena. Međutim, rezultati nisu onakvi kakve je očekivao. Udobno se smestite u subotu u 21h i uključite kanal FilmBox Stars.