Beograd, 15.12.2023.
Kompanija DEICHMANN, koja je svoje prve prodavnice u Srbiji otvorila 2011. godine, nastavlja sa rastom i doslednim ulaganjem u atraktivnost svojih radnji. Tokom 2023. godine otvorena je nova radnja u Novoj Pazovi i renovirana jedna radnja u Kragujevcu. Prema planu za 2024. godinu, biće renovirane postojeće prodavnice u Srbiji.

Novi koncept prodavnica koji je razvijen u internacionalnoj saradnji i koji će sada postepeno oblikovati izgled prodavnica je revolucionaran. Moderan izgled, efekat širokog prostora, palete nežnih boja i puno prostora za sportsku obuću – svojim novim dizajnom prodavnica, kompanija DEICHMANN čini još jedan korak u budućnost.

U osnovi, DEICHMANN ima vrlo jasno pozicioniranje sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, što je vrlo privlačno za kupce. Osim toga, kompanija je privukla i nove ljubitelje svojim modernim asortimanom i drugim poznatim robnim markama drugih brendova, te u svom asortimanu ima i brendove višeg cenovnog ranga. Sve to značajno pojačava dobar portfolio proizvoda u očima kupaca.

Kompanija DEICHMANN na kraju ove godine broji čak 234 zaposlena u Srbiji, a ovaj broj se povećava iz godine u godinu. Ova kompanija je već nekoliko godina broj 1 po prodaji u Srbiji, sa 33 prodavnice i prometom od 3 milijarde dinara u 2022. godini.
Prema brojkama iz sveta, DEICHMANN je najveći prodavac obuće u Evropi, koji posluje u više od 30 zemalja, zapošljava više od 48.000 ljudi i ima oko 4600 poslovnica.