Warner Bros. Pictures Akvamen i izgubljeno kraljevstvo x SmartThings


Tokom praznika Samsung će obeležiti izlazak novog Warner Bros. Pictures filma Akvamen i izgubljeno kraljevstvo, ekskluzivnom 8K najavom i Akvamenovim SmartThings kraljevstvom na Samsung.com

Beograd, 15. decembar 2023 – Izlazak filma „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“ ovog decembra biće jedan od najvećih filmskih događaja godine. Uoči filmske premijere, kompanija Samsung najavljuje ekskluzivnu saradnju sa Warner Bros. Pictures. Praznična saradnja sastoji se od dve faze, globalne maloprodajne aktivacije i evropske digitalne aktivacije Akvamenovog SmartThings kraljevstva. Kampanja će biti prisutna na celom Samsung ekosistemu.


Benjamin Braun, glavni direktor marketinga u Samsung Europe, istakao je: „Partnerstvo sa Warner Bros. na filmu Aquaman i izgubljeno kraljevstvo, jednoj od njihovih najvećih franšiza, je neverovatno. Prikazivanje mogućnosti SmartThingsa u kombinaciji s Akvamenovimsupermoćima pružiće korisnicima nezaboravno iskustvo. Omogućavanje korisnicima da vide ekskluzivnu najavu u jasnom 8K formatu sjajan je način otkrivanja Izgubljenog kraljevstva”.


U iščekivanju zvanične premijere na velikom platnu 20. decembra širom sveta i 22. decembra u Severnoj Americi, zvanična najava filma biće dostupna ekskluzivno na Samsung televizorima u trgovinama, gde kupci mogu da ga dožive u zadivljujućoj 8K rezoluciji. Ovaj uzbudljivi korak napred u 8K sadržaju, deo šireg partnerstva 8K sadržaja između Samsunga i Warner Bros. Pictures će prikazati mogućnosti Samsung Neo Qled 8K televizora, omogućavajući korisnicima uživanje u kinematografskom kvalitetu filmova pre njihovog izlaska. Maloprodajna faza će korisnicima dati priliku da postanu heroji vlastitih domova, ističući mogućnosti Samsung mašina za pranje veša u smanjenju potrošnje energije do 70 posto, uz Samsung SmartThings AI Energy Mode.
Dostupno širom Evrope od 11. decembra na Samsung.com, Akvamenov SmartThings kraljevstvo će povesti korisnike na putovanje kroz Akvamenovo kraljevstvo. Posetioci stranice mogu da istražuju mogućnosti SmartThings Find za praćenje svog Galaxy Z Flip5 pametnog telefona ili dragocenih artefakata, kako da kontrolišu potrošnju energije pomoću SmartThings Energy (bez potrebe za trozupcem) ili da upotrebe Jet Live opciju na Jet Bot™ AI+ robotskom vakuumskom usisivaču, kako bi proverili što njihovi kućni ljubimci rade dok su sami kod kuće, između ostalih svakodnevnih scenarija.
Obožavaoci mogu da potraže Akvamenovo SmartThings kraljevstvo na Samsung.com, ali i da prate objave na društvenim mrežama u Evropi pre premijere filma.

O filmu Aquaman i izgubljeno kraljevstvo
Reditelj James Wan i sam Aquaman Jason Momoa, zajedno s Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyom Abdul-Mateenom II i Nicole Kidman, vraćaju se u nastavku najprofitabilnijeg DC filma svih vremena Akvamen i izgubljeno kraljevstvo
Nakon neuspešnog prvog pokušaja poraza Akvamena, Black Manta, još uvek vođen potrebom da osveti očevu smrt, neće stati ni pred čim kako bi konačno savladao Akvamena. Ovaj put je Black Manta moćniji nego ikad pre, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobedio, Akvamen će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopili zahtevan savez. Zajedno, moraju da ostave po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili porodicu, kao i svet, od nepovratnog uništenja.
Akvamen i izgubljeno kraljevstvo reditelja Jamesa Wana produciraju Peter Safran, Wan i Rob Cowan. Izvršni producenti su Galen Vaisman i Walter Hamada. Scenario je napisao David Leslie Johnson-McGoldrick, prema priči Jamesa Wana i Davida Leslie Johnson-McGoldricka te Jasona Momoe i Thomasa Pa’a Sibbetta, temeljen na likovima iz DC-a, Aquamanu koje su stvorili Paul Norris i Mort Weisinger.
Warner Bros. Pictures predstavlja Atomic Monster / Peter Safran Production Jamesa Wana, film Akvamen i izgubljeno kraljevstvo koji će se prikazivati u bioskopima širom sveta od 20. decembra 2023. i u Severnoj Americi od 22. decembra 2023, uz Warner Bros. Pictures distribuciju.