Početak novog meseca predstavlja pravo vreme kada donosimo nove odluke, a uvek je poželjno da jedna od njih bude da više vremena izdvajamo za sebe, odmor, ali i naše najmilije. Baš zbog toga vam i ove nedelje predlažemo fenomenalne filmove koji će vas opustiti i zabaviti. Vreme je da uključite FillmBox kanale. 

Ukoliko ste ljubitelj drama, onda je film “Ispod obruča” ( naslovni foto) idealan izbor za vas. Ovo je priča o odrastanju koja počinje kada su košarkaški snovi tinejdžera Džoša Sendlera sa kukuruznih polja Indijane, premešteni u surovo, urbano centralno područje Nju Džerzija. Ovde upoznaje i postaje prijatelj sa sjajnim košarkašem, Antoanom Džeksonom. Sa lokalnog terena, njih dvojica zajedno kreću u juriš na šampionat srednjih škola. Ipak, njihovo prijateljstvo biće testirano kada im se na putu nađe čuvena eksplozivna rasistička reč. Film će se emitovati u četvrtak od 21.55h na kanalu FilmBox Stars.

Slučajni svedok

Ljubitelje trilera će definitivno obradovati naslov “Slučajni svedok” koji će se u petak emitovati na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 21h. Kristin Sternvald je mlada, ambiciozna žena sa odličnim poslom u velikoj advokatskoj firmi i divnim dečkom koji je voli, sve do jedne noći kada delić sekunde zapreti da sve to uništi. Dok kreće kući sa napuštenog podzemnog parkinga, postaje svedok gnusnog zločina u kojem je ubijen ugledni direktor porodičnog preduzeća. Igrom slučaja, ona ne shvata šta se tačno desilo pred njom, ali je za počinioca ona jedini svedok i mora biti ućutkana. Kako dani prolaze, Kristini počinju da se dešavaju čudne stvari. Nekoliko automobila naleće na nju i ona sve češće počinje da gleda oko sebe, svesna da je neko posmatra. Stvari počinju da izmiču kontroli i jedne večeri, kada se vrati u stan, Kristin pronalazi svoju cimerku mrtvu.

Deset stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida

Nedeljno veče treba „začiniti“ komedijom, pa će se zbog toga od 19.45h na kanalu FilmBox Extra emitovati film „Deset stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida“. Kada Ebigejl, samohrana majka dvoje dece, zatrudni nakon jedne noći provedene s Benom, ovaj neobični par pokušaće da se izbori s novonastalom situacijom.