Bliži se 25. maj, kao i novi broj štampanog Oblakodera!

Tradicionalno, u subotu, 25. maja, Oblakoder magazin proslavlja 6. rođendan u barovima Sprat i Zaokret (Cetinjska 15). Tom prilikom premijerno će biti predstavljeno 4. štampano godišnje izdanje Oblakodera, koje je pripremano u prethodnom periodu.

Osim što ćete moći da nabavite svoj primerak magazina, tom prilikom će kolektiv Matrijaršije od 19h do 21h raditi SITO ŠTAMPU ovogodišnje naslovnice, čija autorka je mlada umetnica Sofija Pašalić. Ponesite svoje stare majice i cegere na kojima će biti štampana naslovna ilustracija!

Kako nijedan rođendan ne može da prođe bez poklona, u okviru rođendanske žurke biće organizovana i TOMBOLA, u okviru koje ćete moći da dobijete različite poklone. Na samom event-u, moći ćete da, po simboličnoj ceni od 200 dinara, kupite svoj broj za tombolu. U 22h ekipa iz Radara će voditi tombolu i izvlačiti srećne dobitnike nekih od nagrada koje je Oblakoder pripremio.

Na dva stejdža, u Zaokretu i Spratu, za muziku su zaduženi prijatelji redakcije: DJ-evi Sergej Krstić i Ali Güney, koji će vrteti muziku u Zaokretu, dok je na Spratu stejdž koji predstavlja saradnju Oblakodera i muzičkog kolektiva Radar, u okviru kog će muziku puštati DJ Matkec i Urban Farming. 

Do samog rođendana, svoj primerak 4. broja Oblakodera možete poručiti po promo ceni u okviru PRE ORDER-a i preuzeti ga na samom događaju: