Uz inovativni sistem navigacije i brojne sportske funkcije, Huawei Watch GT 4 inspiriše vas da izađete iz zone komfora i krenete u nove avanture. Bilo da volite trčanje ili džoging i u potrazi ste za novim, uzbudljivim stazama, strastveni ste obožavalac hajkinga koji traga za skrivenim prirodnim lepotama ili pak volite da putujete, istražujete nove gradove i upoznajete druge kulture, Huawei Watch GT 4 predstavlja savršenog vodiča koji vas podstiče da pomerite granice svoje zone komfora i probudite avanturistu u sebi.

Napredni sistem navigacije za precizno praćenje tokom različitih aktivnosti

Huawei Watch GT 4 poseduje inteligentni sistem navigacije koji se intuitivno prilagođava signalu kako bi pratio kretanje satelita u orbiti. Zahvaljujući ovim inovacijama, Huawei Watch GT 4 koristi dva različita opsega frekvencija za poboljšanje preciznosti i pouzdanosti navigacije i podržava pet različitih navigacionih sistema. Na taj način, preciznost pozicioniranja je unapređena za 30% i osigurano je stabilno i precizno povezivanje, tako da čak i na najizazovnijim rutama ostajete sigurni. 

Unapređeni sistem navigacije omogućava da čak i u gradu, okruženi visokim zgradama i gustom infrastrukturom, dobijate precizne podatke o svojoj fizičkoj aktivnosti i zdravstvenom stanju. U ovom domenu, Huawei Watch GT 4 nadmašuje čak i profesionalne satove za trčanje, pružajući vam sve neophodne podatke kako biste pratili svoju kondiciju i napredak na svom fitness putovanju.

Route Back funkcija čini svaki trening jednostavnijim

Ukoliko ste u sred priprema za svoju sledeću trku, Huawei Watch GT 4 je idealno pametno rešenje za vas. Uz precizne podatke o rutama, tempu i udaljenosti, ovaj gedžet omogućava vam da optimizujete svoj trening i postignete vrhunske rezultate. Takođe, ako vas motiviše da trenirate u društvu, Huawei Watch GT 4 nudi mogućnost da delite svoje omiljene rute za trčanje, ali i da dobijate preporuke za istraživanje novih lokacija preko funckije Route Back i opcije Mapa. Uz to postoji i mapiranje rute kojoj pristupate čak i offline, tako da možete na kratko isključiti internet i upustiti se u avanturu bez brige da ćete skrenuti sa puta.


Savršeno zabeležene avanture i povezivanje u bitnim trenucima

Idealnu dopunu korisnim funkcijama uređaja Huawei Watch GT 4 predstavlja flagship pametni telefon Huawei P60 Pro. Ovaj gedžet opremljen je baterijom velikog kapaciteta koja će biti tu da vas podrži tokom svih poduhvata, a tu je i impresivan sistem kamera, koji vam pomaže da zabeležite neverovatne prizore tokom različitih avantura – zadivljujuću arhitekturu i znamenitosti, pejzaže netaknute prirode, kao i detaljne noćne fotografije prizora obasjanih mesečinom.

Kada uparite Huawei Watch GT 4 i Huawei P60 Pro, ostvarujete niz dodatnih praktičnih opcija, poput unapređenih Bluetooth poziva, tako da možete obavljati razgovore dok se vaš telefon nalazi na udaljenosti i do sto metara.

Sa druge strane, čak i korisnici koji nemaju Huawei pametni telefon mogu uživati u brojnim pogodnostima koje donosi Huawei Watch GT 4. Kako je ovaj sat kompatibilan sa svim pametnim telefonima, bez obzira na to da li koriste Android ili iOS operativni sistem, potrebno je da jednostavno povežete svoj uređaj sa pametnim satom, i možete slobodno koristiti sve napredne funkcije za praćenje zdravlja, fizičke aktivnosti i kvaliteta sna kako biste na najbolji način iskoristili svog novog pametnog saputnika na svim avanturama.