Isprobajte i uverite se u kvalitet Miele uređaja u novootvorenom Experience Centru

Vodeći nemački proizvođač premium aparata za domaćinstvo, Miele, otvorio je novi Experience Centar u Novom Sadu. Objekat koji se nalazi u ulici Žarka Zrenjanina broj 14. za cilj ima da na svojevrstan način oživi Miele proizvode i pruži kupcima priliku da interaktivno isprobaju aparate i upoznaju se sa najnovijim tehnologijama. Bilo da tražite zamenu za veš mašinu ili razmišljate o kompletnom opremanju kuhinje iz vaših snova, novootvoreni Miele Experience Centar vam pruža priliku da se odlučite za proizvode koji u potpunosti odgovaraju vašem životnom stilu i potrebama.

Zahvaljujući pažljivo osmišljenom prostoru, dizajnerskim inovacijama i širokom spektru dostupnih Miele uređaja, novootvoreni Experience Centar kupcima pruža priliku da se na pravi način upoznaju sa proizvodima koje Miele nudi. U okviru salona izloženi su kuhinjski aparati, mašine za sudove, aparati za kafu, negu veša i aparati za održavanje podova, koje svi zainteresovani mogu isprobati i na licu mesta se uveriti u tradiciju i kvalitet koji nemački proizvođač garantuje već više od jednog stoleća. Jedna od ključnih karakteristika svih Miele uređaja je to da su testirani da traju do 20 godina, što na najbolji način pokazuje beskompromisnu posvećenost kvalitetu.

Miele saloni namenjeni su svim ljubiteljima kulinarstva, dizajna i inovacija, kao mesto gde se spajaju estetika i funkcionalnost. Pružaju inspiraciju i praktičnost onima koji cene lepotu i kvalitet, a bez obzira da li ste strastveni kulinarski entuzijasta ili jednostavno volite da uživate u kvalitetnim uređajima, Miele Experience Centar donose iskustvo koje će vas zaintrigirati elegancijom i funkcionalnošću.

Prepoznat kao brend koji kupcima donosi kvalitet i sigurnost, uvođenjem ovakvog jedinstvenog koncepta prodaje i pružanjem jedinstvenog korisničkog iskustva i kupcima u Novom Sadu, Miele je još jednom potvrdio svoju premium poziciju na našem tržištu. Osim novootvorenog Experience centra u Novom Sadu, kompanija u Srbiji ima još tri Experience Centra koji se nalaze u Beogradu.