Ukusno putovanje u laganu i zdravu ishranu s kompanijom Herbalife

Da li ste spremni da se upustite u kulinarsku avanturu koja kombinuje dobrobiti svežih namirnica sa snagom Herbalife proizvoda? Ne tražite dalje od Herbalife Knjige recepata, potpuno novog kuvara koji sadrži 80 recepata za lagane i zdrave obroke osmišljene da nahrane vaše telo i razvedre vaše čulo ukusa. Pripremite se da otkrijete svet pun ukusa koji će vas napuniti energijom i zadovoljiti!

U srcu Herbalife Knjige recepata leži filozofija prihvatanja zdravog načina života. Ovo je zbirka recepata koji besprekorno spajaju različite sastojke s Herbalife proizvodima. Od svežeg voća i povrća do nemasnih proteina i integralnih žitarica, svaki recept je pažljivo osmišljen kako bismo imali uravnotežen i hranjiv obrok. Bez obzira na to da li ste iskusan kuvar ili početnik u kuhinji, ovi recepti su osmišljeni tako da ih je lako slediti i uživati u pripremi.

Verujemo da dobro jesti ne znači žrtvovati ukus ili užitak. Naši recepti su dokaz da možete imati oba! Korišćenjem Herbalife proizvoda u ovim receptima za obroke, povećavamo njihovu hranljivu vrednost, čineći ih još korisnijim za vaše celokupno blagostanje“, kažu u kompaniji Herbalife.

Herbalife Knjiga recepata se sastoji od četiri poglavlja:

◦       Prvo poglavlje Ishrana & sjaj sadrži ideje za ukusne obroke koji doprinose vitalnosti

◦       Drugo poglavlje Snaga za vežbanje sadrži recepte za podršku sportskog duha u vama

◦        Treće poglavlje Dobrostanje sadrži recepte za unutrašnju harmoniju

◦        U četvrtom poglavlju Uživanje na zabavi se nalaze recepti sa hranljivim i ukusnim obrocima u kojima ćete uživati na proslavama

Svoju Herbalife Knjigu recepata možete nabaviti kod svog Herbalife Nezavisnog Distributera ili prijavom na: https://kontakt.herbalifeserbia.com/