Zora kolekcija Beograd Photo Milan Tvrdišić

Ulični modni spektakl Zore Mojsilović oduševio mnogobrojnu publiku ispred galerije Zvono

Nova kolekcija „Beograd“ Zore Mojsilović, jedne od naših najznačajnih pozorišnih i filmskih kostimografkinja predstavljena je u četvrtak, 6. juna u galeriji Zvono.

Dorćol je sinoć bio najglamuroznija modna pista kojom je prošetalo 30 modela, a prostor ispred galerije Zvono bio je premali da primi stotine prijatelja, kolega iz sveta filma, pozorišta, mode, i sa univerziteta i svih ostalih poštovalaca rada Zore Mojsilović.

Modeli su novu kolekciju nosili Višnjićevom ulicom i time napravili svojevrstan ulični modni spektakl. Novu kolekciju ponele su koleginice Zore Mojsilović iz sveta pozorišta, filma, bivše i sadašnje studentkinje, glumice…

Zora Mojsilović je podelila utiske nakon održane revije:

„Nisam ni sanjala da će ovoliko ljudi doći da vidi moju novu kolekciju. Drago mi je što je predstavljena na ulici gde se moda i rađa i što je trideset mojih prijateljica i njihovih ćerki, sa ponosom ponelo moje modele. Bilo je tako spontano, haotično a u stvari predivno, sve je bilo toliko prirodno. Hvala svim mojim modelima, galeriji Zvono i svima koji su pomogli i došli i pretvorili Dorćol u najuzbudljiviji modni kutak na svetu večeras“.