Foto: Milan Lakić

Beograd, 31. oktobar 2023 – Proteklog vikenda, na Sajmu knjiga, održana je promocija autorskog dela Ivane Blečić „Sama među ljudima“ u organizaciji izdavačke kuće „Svet knjige“. Moderator događaja bila je književnica Gordana Jež Lazić, recezentkinja i urednica.


„Ponosna sam i zahvalna što sam dobila priliku da predstavim svoje prvo autorsko delo na najvažnijoj regionalnoj manifestaciji posvećenoj knjizi. „Sama među ljudima“ predstavlja moj lični put od deteta do odraslog doba i ponovnog vraćanja detinjstvu kako bismo spoznali dublje životne istine. Ova knjiga je dugo čekala da ugleda svetlost dana, pokušavala da se uklopi u ustaljene forme. Iz tog razloga sam napravila nešto što verujem da do sada niste imali priliku da čitate – kombinaciju poezije, autobiografskih priča i edukativnih sadržaja. Iskreno se nadam se da će knjiga privući i mlađe generacije i vratiti im ljubav prema poeziji“, izjavila je ovom prilikom Ivana Blečić.


Uskoro će se naći u prodaji i izdanje na engleskom jeziku, koje će moći da se poruči online ili kupi na tematskim promocijama. Takođe, knjiga “Sama među ljudima” na srpskom i na engleskom jeziku će moći da se kupi u božićnoj koncept radnji “Vukov božićni kutak”, koja se nalazi u šoping centru Galerija.