Ljubav je svuda oko nas, a tu je i uzbuđenje koje sa sobom donosi sezona prazničnog darivanja. Za sve one koji su u potrazi za savršenim poklonom, Huawei je pripremio specijalnu ponudu povodom Dana zaljubljenih. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da obradujete svoje voljene unikatnim poklonom uz koji ćete podeliti predivne zajedničke momente ne samo za praznik ljubavi, već i svakog dana u godini.

Provedite kvalitetno zajedničko vreme uz Huawei Watch GT 4

Ljubitelji klasičnih ručnih satova često se dive kvalitetu izrade luksuznih komada i upravo iz tog razloga oklevaju prilikom kupovine pametnog sata. Međutim, Huawei Watch GT 4 serija je tu da vas uveri u suprotno, svojim sofisticiranim i modernim dizajnom koji će vaša voljena osoba moći da uklopi uz svaku odevnu kombinaciju, i nosi u svakoj prilici. Pametne funkcije za praćenje zdravlja i fizičke aktivnosti, kao i vrhunska izdržljivost čine ovaj sat savršenim izborom za sve one koji žele nešto drugačije korisničko iskustvo.

Huawei Watch GT 4 uklapa se u različite modne stilove, lične preferencije i prilike, pri čemu takođe transformiše i vaše fitness iskustvo. Tu su unapređeni Activity Ring za celokupno praćenje fizičke aktivnosti, potpuno nova Stay Fit aplikacija za pametno praćenje kalorija, usavršeni sistem navigacije, kao i novi TruSeen™ 5.5+ algoritam koji uz pomoć veštačke inteligencije donosi veću preciznost u praćenju važnih zdravstvenih parametara i podstiče korisnike da izađu iz svoje zone komfora. Zato, ako vaša voljena osoba želi elegantan, a opet visoko funkcionalan gedžet, Huawei Watch GT 4 predstavlja idealno rešenje.

Zabeležite romantične trenutke u visokoj rezoluciji uz Huawei P60 Pro

Odlazak na večeru u elegantnom restoranu, romantična šetnja u parku ili putovanje sa voljenom osobom predstavlja idealnu priliku da zabeležite lepe trenutke koji će postati vredne uspomene. Ipak, ponekad se najlepše situacije dešavaju iznenada, pa je zato korisno da u svakom trenutku na dohvat ruke bude pametni telefon sa vrhunskom kamerom koji će vam omogućiti da se u budućnosti prisetite svakog detalja magičnih putovanja i nezaboravnih prilika.

Huawei P60 Pro je upravo takav flagship, koji nastavlja tradiciju legendarne P serije i spaja vrhunski sistem kamera sa predivnim estetskim dizajnom. Uz Ultra Lighting glavnu kameru, automatski prilagodljiv otvor bende i RYYB senzor, Huawei P60 Pro kreira jasne i živopisne fotografije čak i u ambijentu sa prigušenim osvetljenjem. Pored vrhunskih karakteristika kamere, ovaj uređaj impresionira vrhunskim dizajnom i luksuznim materijalima. Crpeći inspiraciju iz prirode i reinterpretirajući modernu estetiku uz dizajn biserne teksture na zadnjem panelu, Rococo Pearl objedinjuje prah minerala kako bi se postigao svetlucavi efekat i unikatna tekstura. Sa druge strane, Huawei P60 Pro se takođe ističe i po svojoj izdržljivosti – poseduje novi zaobljeni displej i ekskluzivni Huawei Kunlun Glass panel, koji u velikoj meri unapređuju čvrstinu i otpornost na oštećenje prilikom pada.