Xiaomi Fan Festival sa temom „Live Vivid“ počeo je 1. aprila širom sveta, a u našoj zemlji biće aktuelan  od sredine aprila! Organizacijom Xiaomi Fan Festivala (XFF) se svake godine tokom aprila obeležava rođendan kompanije koja je nastala 6. aprila 2010. godine. Ove godine Xiaomi proslavlja 13 godina postojanja, što je značajna brojka za ovu globalnu korporaciju, ali i za celu Xiaomi zajednicu širom sveta!

Koncept celog festivala je osmišljen u želji da se nagrade verni Xiaomi fanovi, te oni u ovom periodu mogu da očekuju ekskluzivnim popuste i promocije, ali i mnoštvo zabavnih aktivnosti i poklona.

U Srbiji do kraja aprila korisnike očekuju brojni popusti kako na pametne telefone, tako i na AIOT uređanje, a celokupna ponuda se nalazi na linku.

Inače, Xiaomi Fan Festival (XFF) obeležava se svake godine 6. aprila, na godišnjicu od osnivanja kompanije Xiaomi. Prvi XFF održan je 2012. godine u Kini kada je odlučeno da se organizuje događaj povodom obeležavanja dve godine od osnivanja. Priređena je fantastična zabava sa unapred osmišljenim tematskim dekoracijama i uzbudljivim aktivnostima.Tada je 100.000 Xiaomi pametnih telefona rasprodato je za samo 6 minuta i 5 sekundi. Izvan Kine, XFF je prvi put održan u Indiji i Indoneziji 2015. godine, a lansiran na evropskim tržištima 2018. godine, počevši od Španije. Sada se XFF obeležava u više od 40 zemalja i regiona širom sveta. Ove godine glavna tema festivala je „Live vivid, let's vibe“ i u skladu sa tim osmišljeni su razni onlajn sadržaji i aktivnosti kako bi se inspirisao „život u boji“, a neke od njih su i „Vibe Your Stile“, „Puzzle Challenge“ i „Xiaomi Insider Livestream“ i još mnogo toga.