Foto: Saša Knežević

Beograd, 1, februar 2024 – Zvanični početak prodaje dugo očekivane Samsung Galaxy S24 serije pametnih telefona, osnažene veštačkom inteligencijom (AI), kompanija Samsung svečano je obeležila u beogradskom Sava Centru pred skoro 300 gostiju koji su uživali uz pesme Bajage i Instruktora.

Svi prisutni mogli su na licu mesta da isprobaju inovativne funkcije fotografisanja i snimanja uz pomoć novih Galaxy AI funkcija legendarne S serije.

Ovaj AI pojačava skoro svako iskustvo na Galaxy S24 seriji, od postavljanja novog standarda za pretragu koji će promeniti način na koji korisnici Galaxy uređaja otkrivaju svet oko sebe, preko  maksimalnog uzdizanja kreativne slobode pomoću Galaxy ProVisual Engine-a, do komunikacije bez prepreka sa inteligentnim prevodom teksta i poziva.

Pre tačno dve nedelje u San Hoseu smo predstavili budućnost telekomunikacija u vidu naše nove S24 serije uređaja, ali i Galaxy AI-a. Ovim jedinstvenim spojem hardvera i softvera ponovno smo podigli lestvicu inovacija i na tržište doneli novo i jedinstveno korisničko iskustvo potpomognuto veštačkom inteligencijom“, rekao je Pavle Zobundžija, direktor sektora  mobilnih komunikacija  u Samsung Electronics Adriatic i predstavio zvezde večeri – Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra.

Na promociji je istaknuto da je ovo početak treće etape mobilnih telefona. Prva je bila početak korišćenja interneta na pametnim telefonima, druga etapa bila je ugrađivanje vrhunskih sistema kamera, a Samsung Galaxy S24 pokreće treću etapu, a to je etapa veštačke inteligencije na mobilnim telefonima.

Kompanija Samsung nastavlja svoju posvećenost produženju životnog ciklusa proizvoda, nudeći čak sedam godina nadogradnje OS-a i bezbednosnih ažuriranja kako bi pomogli korisnicima da još duže koriste optimizovane performanse svojih Galaxy uređaja.

Pametni telefon Galaxy S24 Ultra dostupan je u titanijum crnoj, titanijum sivoj, titanijum ljubičastoj i titanijum žutoj. Modeli Galaxy S24+ i Galaxy S24 dostupni su u oniks crnoj, mermerno sivoj, kobalt ljubičastoj i žutoj ćilibarnoj boji. Pametni telefon Galaxy S24 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 104,999 RSD, Galaxy S24+ od 134,999 RSD i Galaxy S24 Ultra od 169,999 RSD.*

Fenomenalno veče je završeno uz poruku da ljudi uz pomoć veštačke inteligencije mogu da transformišu budućnost na bolje.

*Samsung Electronics Austria GmbH ne kontroliše niti utiče na maloprodajne cene svojih partnera. Partneri kompanije Samsung samostalno odlučuju o svojim maloprodajnim cenama.