Samsung Galaxy Z Flip5 uvršten je na listu najboljih inovacija za 2023. globalnog časopisa TIME, a koje čine svet boljim, pametnijim i zabavnijim. Ovo je treća godina za redom da Galaxy serija dobija ovo prestižno priznanje, što je ujedno i dokaz predanosti kompanije Samsung inovacijama.

Kako bi složili popis za 2023, TIME je zatražio nominacije svojih urednika i dopisnika širom sveta, ocenjujući svakog kandidata na temelju ključnih faktora, uključujući originalnost, efikasnost, ambicioznost i uticaj.

Kultni Galaxy Z Flip5 ima novi izgled i optimizovan dizajn, čineći ga uređajem koji stane u svaki džep, a savršen je za samoizražavanje bez uticaja na funkcionalnost. Unapređene funkcije omogućavaju jedinstvena iskustva koja oblikuju svakodnevni život, poput novog Flex Window spoljnog ekrana koji pomaže korisnicima da se brzo fokusiraju na one najvažnije notifikacije i nudi beskrajne mogućnosti personalizacije.

Postavljajući novi standarde, stvarajući revoluciju u industriji i načinima na koje ljudi komuniciraju sa svojim uređajima, Galaxy Z Flip5 prirodno se uklapa kao izum koji menja način na koji živimo, radimo, zabavljamo se i razmišljamo o novim mogućnostima.

Postoji li savršeniji poklon ove praznične sezone od jednog od najboljih izbora godine? Prijatelji i porodica će sigurno biti oduševljeni! Pročitajte više ovde.