Pogledajte šta sve izdvajamo u januaru mesecu iz bogate ponude Warner Bros. Discovery kanala – Discovery TV, TLC, HGTV i HBO.

DOKTORKA ZA BUBULJICE: RETROSPEKTIVA (Dr. Pimple Popper: Pop Ups)

PREMIJERA: 12. januar u 20:00 h

Serijal prepun insajderskih činjenica i bonus scena. Bivši pacijenti otkrivaju kako su se njihovi životi promenili zahvaljujući tretmanima dr Sandre Li.

GVINET PROTIV TERIJA (Gwyneth vs Terry: The Ski Crash Trial)

PREMIJERA: 14. januar u 21:00 h

Kada su se glumica Gvinet Paltrou i penzionisani optometrista Teri Sanderson sudarili na skijaškoj stazi u Juti, povređeni Sanderson je tužio Paltrou za nesmotreno skijanje.

DEVEDESET DANA: SAMAČKI ŽIVOT (90 Day: The Single Life)

PREMIJERA: 19. januar u 14:00 h

Sada samci, favoriti “Veridbe od 90 dana” traže da ponovo pronađu ljubav dok pokušavaju da ostave prtljag iz svoje prošlosti. Moraju da se kreću u svetu onlajn upoznavanja i prvih sastanaka i da nauče da postanu ekskluzivni sa nekim novim.

LUTRIJOM DO KUĆE IZ SNOVA (My lottery Dream Home)

PREMIJERA: 15. januar u 22:00 h

Dejvid Bromstad pomaže Amerikancima da kupe imanja iz njihovih snova. U pitanju su porodice, parovi i pojedinci koji su osvojili dobitak na lutriji ili na greb-greb karticama.

RENOVIRANJE REMEK-DELA (Fixer to Fabulous – Horse Ranch)

PREMIJERA: 24. januar u 21:00 h

Dejv i Dženi Mars obnavljaju klasične kuće u Bentonvilu u državi Arkanzas. Ovaj kreativni par rekonstruiše istorijske kuće u tom području za potencijalne kupce.

GRANIČNA KONTROLA: ŠVEDSKA (Border control Sweeden)

PREMIJERA: 26. januar u 21:00 h

U Arlandi, čovek pokušava da prokrijumčari 30 miliona u gotovini u inostranstvo. Na granici u Skaneu zaustavljaju automobil pun alkohola.

PRAVI DETEKTIV: ZEMLJA TMINE (True Detective: Night Country)

HBO premijera: 15. januar u 20:00

2024 | kriminalistička drama | HBO Original  | serija

Dotakni tamu i tama će dotaknuti tebe. Intenzivna kriminalistička drama koja prati problematične policajce i napete istrage koje ih dovode do ruba. 

RIKARDOVI (Being the Ricardos)

HBO PREMIJERA: 7. januar u 20:00

2021 | biografska drama | film

Godine 1952, holivudski moćni par Lusil Bol i Desi Arnaz ugrožavaju šokantne lične optužbe, politička mrlja i kulturni tabui. Od čitanja scenarija ponedeljkom, do sobe za pisce pa do studija za snimanje i bekstejdža, dobićete uvid u složenu romantičnu i profesionalnu vezu ovog para tokom jedne kritične nedelje produkcije njihovog revolucionarnog televizijskog serijala „Volim Lusi“.

DEVOJKA ZA SVE (No Hard Feelings)

HBO PREMIJERA: 14. januar u 20:00

2023 | romantična komedija | film

Dženifer Lorens u ovoj komediji glumi Medi, neodgovornu 32-godišnju ženu koja se javlja na oglas „Kreglista“ dva brižna roditelja koji traže kobajagi devojku za svog stidljivog sina, kako bi stekao malo samopouzdanja pre fakulteta.

IZVEŠTAJ (The Report)

HBO PREMIJERA: 21. januar u 20:00

2019 | triler | film

Kad službenik Senata Danijel Dž. Džouns vodi istragu o programu CIA za pritvor i ispitivanje nakon 11. septembra, otkriva šokantne tajne.

SIN (The Son)

HBO PREMIJERA: 28. januar u 20:00

2022 | drama | film

Poučna priča o porodici koja se bori da se ponovo okupi nakon raspada. “Sin” prati Pitera, čiji se užurbani život s bebom i novom partnerkom Bet preokrene kad se njegova bivša žena Kejt pojavi da razgovaraju o njihovom sinu Nikolasu, sad tinejdžeru. Mladić mesecima izostaje iz škole i ima problema. Piter se trudi da brine o Nikolasu kao što bi želeo da njegov otac brine o njemu dok žonglira sa svojim i Betinim novim detetom, a na poslu s pozicijom iz snova u Vašingtonu. Međutim, posežući za prošlošću da bi ispravio greške, gubi iz vida kako da se snađe s Nikolasom u ​​sadašnjosti.