U današnjem ubrzanom ritmu života, prepunom poslovnih obaveza koje zauzimaju većinu našeg vremena, često zaboravljamo da usporimo i uživamo u trenucima sa našim najdražima. Ipak, najdragocjeniji trenuci su upravo oni provedeni u njihovom društvu, te je važno da im uvek posvetimo pažnju. Zbog toga, predlažemo da ove nedelje iskoristite vreme za zajedničko gledanje filmova kao savršen način za opuštanje i uživanje.

Ljubitelje akcije i avanture definitivno će obradovati ovaj naslov. U pitanju je film „Borba sa mojom porodicom“ (naslovni foto) u kojoj glavne uloge tumače Dwayne Johnson, Lena Headey i Vince Vaughn, a emitovaće se u sredu od 21h na kanalu FilmBox Extra. U ovoj priči, bivši rvač i njegova porodica zarađuju novac nastupajući u malim mestima širom zemlje, dok deca sanjaju da postanu deo WWE.

Petak veče rezervišite za spoj akcije, trilera i naučne fantastike jer je tajni tim ubica pod imenom “Senke”, stavljen na test u igri preživljavanja, a šta će se sa njima desiti saznaćete ukoliko od 21.50h uključite kanal FilmBox Premium i odgledate film „Ubistvena igra“.

Ubistvena igra“.

Još jedna akcija emitovaće se u subotu od 21h na kanalu FilmBox Stars. Ovo je izvorna, ogoljena akcija puna uličnih borbi. Problematičan momak iz popravnog doma dobija novu šansu da živi u normalnom domu, s normalnom porodicom, ali ga otac usvojitelj i brat usmeravaju ka podzemnom svetu borilačkih klubova.

Kralj boraca“.

Pošto je ceo život proveo na ulici, Vil je rođen kao borac i apsolutno je najbolji, ali njegova maštanja o normalnom životu propadaju kad otkrije mračnu stranu takmičenja, kako na ulici, tako i kod kuće. Ovo je priča o ljubavi i izdaji. Uživajte u ovom ostvarenju pod nazivom „Kralj boraca“.