Beograd, jul 2023 –Kao banka koja je najčešći izbor preduzetnika i više od 20 godina pouzdan partner privredi i stanovništvu na domaćem tržištu, UniCredit Bank Srbija pokrenula je ove nedelje Nagradno takmičenje za mala preduzeća i preduzetnike za postojeće i nove klijente banke, koje će trajati do 20 novembra 2023. godine.

Nagradno takmičenje sprovodiće se na osnovu vrednovanja saradnje klijenata i UniCredit Banke, kroz unapred postavljene i transparentne kriterijume. Banka će nagraditi tri pobednika  izuzetno vrednim nagradama. Glavna nagrada: novo komercijalno vozilo, druga nagrada: laptop poslovnih performansi itreća nagrada zamalo preduzeće ili preduzetnika: tri kotizacije za pohađanje kursa ili treninga koji se održava u Srbiji, a odnosi se na teme razvoja poslovanja u segmentu preduzetništva.

Rastko Nicić, član Izvršnog odbora i direktor poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Bank Srbija, ovim povodom izjavio je: “Cilj nam je da malim preduzećima i preduzetnicima pokažemo da smo ne samo stabilan i siguran oslonac, već i pouzdan partner koji vrednuje saradnju. Kao banka trudimo se da nam klijenti uvek budu u centru poslovanja, da im omogućimo personalizovan pristup i da razumemo njihove individualne potrebe kako bismo ih podržali da izaberu najbolji put za sebe u svakoj fazi poslovanja. Uvereni smo da će ovo nagradno takmičenje pokazati našu kontinuiranu posvećenost osnaživanju preduzetništva”.

Pravo na učešće u Nagradnom takmičenju imaju svi postojeći i novi biznis klijenti banke, a koji su korisnici ili tokom trajanja perioda nagradnog takmičenja postanu korisnici nekog od sledećih paketa platnih računa banke: –   BizStandard, BizGold, BizPrestige, ProStandard, ProGold, ProPrestige.

Kriterijumi za učešće, bodovanje klijenata i ostvarivanje nagrada su detaljno opisani u Pravilniku koji se nalazi na linku: (https://www.unicreditbank.rs/content/dam/cee2020-pws-rs/photo/SME_landing_kampanja/Pravilnik%20Nagradno%20takmi%C4%8Denje%20Kampanja%20lojalnosti.pdf ). Pobednici Nagradnog takmičenja biće proglašeni najkasnije do 15.12.2023. godine na događaju koji će organizovati UniCredit Banka nakon završenog Nagradnog takmičenja.

Detalje o nagradnom takmičenju možete pročitati više na web sajtu banke (https://www.unicreditbank.rs/rs/sme/nagradjujemo-kada-uspesno-saradjujemo.html ).