Početak radne nedelje može biti izazovan, ali uz dobro društvo i odabrane filmove sa FilmBox kanala, svaka obaveza postaje lakša.

Iskoristite prolećne večeri da se opustite i uživate u neverovatnom filmskom iskustvu sa svojim najdražima.

Porodična komedija očekuje nas u sredu na kanalu FilmBox Extra sa počektom u 22.50h. U pitanju je film „Čuvar zoološkog vrta“ (naslovni foto) u kom grupa životinja iz zoo vrta odlučuje da prekrši kodeks ćutanja kako bi pomogla svom simpatičnom čuvaru da pronađe ljubav, a da pritom ne mora da napusti svoj posao kako bi pronašao nešto unosnije. Sigurni smo da ćete uživati!

Pad Amerike“.

Iako potpuno drugog žanra, ništa manje zanimljiv neće biti film koji će se u petak emitovati na kanalu FilmBox Premium, a radi se o naslovu „Pad Amerike“. Kada bivšeg marinca optuže za smrtonosni teroristički napad, on mora da pronađe glavnog organizatora zavere. Međutim, uskoro otkriva još smrtonosniju zaveru koja preti celoj naciji, a on će biti primoran da bira između slobode miliona građana i sopstvenog opstanka. Udobno se smestite u 22.10h.

„Višestruki sarkazmi“

Treći predlog filma za ovu nedelju je drama „Višestruki sarkazmi“. Gabrijel je čovek koji naizgled ima sve: uspešnu profesionalnu karijeru arhitekte, prelepu suprugu Eni i mladu ćerku, Elizabet, ali vremenom shvata da nije srećan. Gabrijel zato odlučuje da napiše predstavu o jadu koji živi svakog dana. Napušta posao, uzima agresivnog agenta da ga predstavlja i počinje da piše. Ubrzo dolazi do razvoda, ali predstava postiže veliki uspeh. Iako mu je život sada drugačiji nego što je bio, Gabrijel je srećniji. Film će biti prikazan u nedelju od 21h na kanalu FilmBox Stars.