Istraživanje kompanije Huawei otkriva kako veze utiču na naše zdravlje
Život sa nekim može značajno doprineti mentalnom blagostanju i opštem zdravlju iz različitih razloga. Drugarstvo i emocionalna podrška koju pruža partner doprinose osećaju sigurnosti i pripadnosti, što pozitivno utiče na psihološku stabilnost. Dodatno, deljenje odgovornosti i međusobna briga mogu dovesti do zdravijeg načina života i smanjenja nivoa stresa u fizičkom smislu, a o svemu ovome govori evropska studija o ponašanju i svesti o zdravlju, koju je sprovela kompanija Huawei.

Benefiti zajedničkog života
Čak 47% ispitanika priznalo je da nije zadovoljno svojim fizičkim zdravljem, dok je psihološko blagostanje značajno bolje onim ispitanicima koji žive u zajednici. Samim tim, zaključak je da postoji uska veza između osećaja zadovoljstva i fizičkog i psihološkog blagostanja. Emocionalna podrška koju nam pružaju ukućani, bilo da se radi o odraslima ili deci, igra glavnu ulogu u unapređenju mentalnog zdravlja.
Imati nekoga sa kim ćemo podeliti i radosne i izazovne trenutke kreira jak sistem podrške – ova emotivna povezanost pomaže pojedincu da se izbori sa stresom, anksioznošću i drugim psihološkim problemima. Prednosti zajedničkog života ne ogledaju se samo u emotivnoj podršci, već uključuju i praktične prednosti koje mogu da poboljšaju ukupni kvalitet života. Partneri hrabre i motivišu jedno drugo da usvoje zdravije navike, kao što su redovni treninzi, zdravija ishrana i bolji raspored spavanja.

Huawei Watch GT 4 – savršeni znak pažnje za praznik ljubavi
Usvajanje zdravijeg stila života je lakše uz podršku, pa upravo iz tog razloga Huawei Watch GT 4 predstavlja idealan poklon za Dan zaljubljenih. Uz savršeni spoj sofisticirane klasične estetike i korisnih pametnih funkcija za organizaciju vremena, fitness i praćenje zdravlja, Huawei Watch GT 4 je fantastičan način da motivišete svoju bolju polovinu da ostvari sve svoje ciljeve.
Ovo je prvi Huawei pametni sat koji donosi Stay Fit, aplikaciju za upravljanje zdravljem, koja pomaže korisnicima da postignu željene rezultate tokom treninga ili obroka, pružajući holističke preporuke skrojene prema njihovim ličnim potrebama.Takođe, uz ovaj gedžet dolazi i izbor od preko 100 različitih sportskih režima, tako da zajedno možete izabrati fizičku aktivnost koja vam najbolje odgovara i uživati u kvalitetnom zajedničkom vremenu.
Huawei Watch GT 4 poseduje i unapređene algoritme koji prate kvalitet sna i rad srca, koji korisnicima pružaju precizne povratne informacije na osnovu podataka koje prikuplja u realnom vremenu. Bilo da je reč o podsećanju da treba piti dovoljno vode, predlozima aktivnosti ili wellness savetima, personalizovana priroda ovih funkcija i notifikacija osnažuje korisnika da preduzme proaktivan stav prema svom zdravlju i ostvari svoje ciljeve

Fantastična Huawei ponuda u čast Dana zaljubljenih
Za sve one koji su u potrazi za praktičnim, a ujedno i elegantnim poklonom za Dan zaljubljenih, kompanija Huawei je za tu priliku pripremila specijalnu ponudu. Prilikom kupovine nekog od satova iz GT serije kod operatera A1 od 12. februara, ili u Gigatronu tokom celog meseca možete uštedeti i do 12 hiljada dinara. Ako ste odabrali Yettel, uz kupljeni Huawei Watch GT 4 na poklon dobijate bežične slušalice Huawei FreeBuds SE 2 koje će savršeno dopuniti funkcije pametnog sata. Ne propusite ovu jedinstvenu priliku i obradujte voljenu osobu poklonom koji će je motivisati da ostvari svoj pun potencijal!

#

O kompaniji Huawei Consumer BG
Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.