Pogledajte šta sve izdvajamo u mesecu martu iz bogate ponude Warner Bros. Discovery kanala – Discovery Channel, TLC, ID, HGTV i HBO.

DIVLJANJE NA PUTU (Road Rage)

Premijera: 31. mart u 21:00 h

Pobesneli vozači su uhvaćeni kamerom kako se bore na putu sa drugim vozačima u nekim od najluđih trenutaka ikada zabeleženim.

DNEVNIK O 90 DANA (90 days diaries)

Premijera: 13 mart u 21:00 h

Zavirite u živote naših parova. Članovi naše postave snimaju sebe u svojim svakodnevnim situacijama dok prolaze kroz nove izazove u svojim odnosima i postižu važne životne prekretnice.

RIKO PRISKAČE U POMOĆ (Rico to the rescue)

Premijera: 2. mart u 21:00 h

Riko i njegov tim su angažovani da pomognu pevačici da transformiše svoj dom u muzički raj nakon što je zbog raskida ostavila nezavršen projekat.

SLAVNI: ZNAK ZAHVALNOSTI (Celebrity IOU)

Premijera: 25. mart u 21:00 h

Dru i Džonatan Skot pomažu holivudskim ličnostima da izraze zahvalnost ljudima koji su uticali na njihove živote tako što im priređuju iznenađenja u vidu renoviranja nihovih domova. 

SMRT ZBOG SLAVE (Death by Fame)

Premijera: 15. mart u 21:00 h

Nova sezona istražuje još šokantnije priče o usponima, padovima i ubistvima nekih od holivudskih zvezda. Epizode za temu imaju ubistva “Jam Master Jaya” iz Run D.M.C.-a, glumice Tare Kori-Mekmalen iz „Judging Amy“ i advokatice Loredane Nesci koja je postala rijaliti TV zvezda. Serija prati i sumnjive detalje oko smrti pevača Džejmsa Brauna i ubistva njegovog sina.

REŽIM (The Regime)

HBO premijera: 4. mart u 20:00

2024 | drama | HBO Original  | miniserija

Mračno komična serija od šest epizoda priča o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji počinje da se raspada. Nakon što neko vreme nije izlazila iz palate, kancelarka Elena Vernham (Kejt Vinslet) postala je paranoična i nestabilna kada se okrenula nestabilnom vojniku, Herbertu Zubaku (Matias Šoenarts), kao čoveku od poverenja. Kako Zubakov uticaj na kancelarku nastavlja da raste, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom i palate i zemlje oko nje.

AKVAMEN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO (Aquaman and the Lost Kingdom)

HBO premijera: 17. mart u 20:00

2022 | akcija | film

Džejson Momoa ponovo igra vodenog superheroja Artura Karija, iliti Akvamena, koji sad vodi običan život kao kralj Atlantide i glava porodice. Ali kad se njegov stari neprijatelj Crna Raža ponovo pojavi moćniji nego ikad, rešen da osveti svog oca i uništi sve što je kralju drago, Artur mora da se obrati svom zatočenom i ogorčenom bratu Ormu (Patrik Vilson), da ostave po strani nesuglasice i udruže snage da spasu od uništenja svoju porodicu, Atlantidu i svet. U ovom nastavku vraćaju se reditelj Džejms Van i Džejson Momoa kao Akvamen, uz Patrika Vilsona, Amber Herd, Jahjom Abdul-Matin II i Nikol Kidman.

LUDA LOVA (Dumb Money)

HBO premijera: 31. mart u 20:00

2023 | dramedy | film

U filmu zasnovanom na istinitim događajima, Pol Dano je Kit Gil, čovek koji, ulaganjem u malu kompaniju za video-igre, izaziva ogroman rast vrednosti kompanije, zbog čega se mnogi ubrzo obogate, a neki m