Asocijacija na hladne, jesenje dane ne mora uvek biti kiša i tmurno vreme. Ako se pogleda iz drugačije perspektive, novembar može biti prepun uzbuđenja i lepih trenutaka, a baš takvi su oni momenti upotpunjeni omiljenim napicima, grickalicama i kvalitetnim sadržajem na televiziji. Zbog toga, predstavljamo vam filmove u kojima ove nedelje možete uživati, a koji će se emitovati na vašim omiljenim FilmBox kanalima.

Sreda će ove nedelje ljubiteljima akcije biti omiljeni dan jer će se na kanalu FilmBox Extra od 19.15h prikazivati film „Crveno nebo“ ( naslovni foto) . Osramoćeni “top gan” pilot, Buč Masters, predvodi odmetnuti vod koji mora da povrati kataklizmičko oružje za masovno uništenje. Kad otkrije da njegov bivši partner, Tom Kreg, radi za teroriste, Masters se mora izboriti sa uništenim prijateljstvom i ljubavnim trouglom, ali i upustiti u vazdušnu bitku, kako bi povratio vojničku i ličnu čast.

Već sutradan, u četvrtak, udobno se smestite ukoliko volite da gledate drame jer ćete se susresti sa fenomenalnom pričom koja će na vas zasigurno ostaviti utisak. Čarli Babit, sebični japi, ostaje zakinut za nasledstvo kada njegov otac ostavi ogromno bogatstvo njegovom bratu Rejmondu, čoveku s posebnim potrebama, dok Čarliju ostaje samo sitniš. Zajedno kreću na putovanje preko cele zemlje. Naziv filma je „Kišni čovek“, a emitovaće se od 21h na kanalu FilmBox Premium.

Još jedna fenomenalna akcija vas očekuje u subotu, ali na kanalu FilmBox Stars. U pitanju je film „Ti si na potezu“ koji će sa emitovanjem početi u 21h i koji će vam prikazati uspešnog njujorškog biznismena koji je na video pozivu sa suprugom i detetom koji su u poseti njenoj porodici u Meksiku. Međutim, iznenada postaje svedok brutalnog napada na njih i otmice. Pošto se ne može osloniti na to da će državni organi sprovoditi zakon, on kreće da pronađe svoju porodicu i osveti se za nasilje koje je nad njima počinjeno.